kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Ustası da pişirme teknikleri de özel

25.09.2008
Diyarbakır'ın ünlü lezzeti kaburga dolmasının en güzel örneklerinden birini, İstanbul'un Anadolu yakasındaki Tavacı Mehmet Usta'da tadabilirsiniz. Burada özel yetiştirilmiş kuzu etinden hazırlanan kaburga dolmaları, özel pişirilme teknikleriyle hazırlanıyor. Ramazan boyunca ayrıca ilgi gören mekânda, içli köfte, sac tava, tandır, mumbar, patlıcan dolması, nar ekşili bostane salatası ve dondurmalı irmik helvası da bulunuyor.
Tel: (0216) 467 43 44