kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Kameraları gören Karadağlı rahat davranırken, genç kadın panik yaşadı.

İki arkadaş sohbet ettik!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
23.10.2008
Pelin Hızal Smines isimli kadınla sahilde baş başa otururken görüntülenen Tamer Karadağlı: 10 yıldır arkadaşız, ne aşkı!..
Oyuncu Tamer Karadağlı, Fox TV'de yayınlanan 'Bizden Kaçmaz' programına yansıyan görüntüler için öfke saçtı. Altın Portakal Ödül Töreni sonrasında Antalya Konyaaltı'nda çekilen görüntülerde, Karadağlı, bir kadınla sahilde otururken görülüyordu. Programda Karadağlı'nın, evli olduğu söylenen kadınla yasak aşk yaşadığı da iddia ediliyordu.

HAKKINI ARAYACAK
Çekilen görüntülerin televizyonda bu şekilde yansıtılmasına öfkelenen Karadağlı'nın yanında görülen kadının, bir dönem Show TV'nin tanıtım bölümünde çalışan Pelin Hızal Smines olduğu öğrenildi. Smines ile 10 yıldır arkadaş olduklarını söyleyen ünlü oyuncu şöyle konuştu: "Bu konuyla ilgili hakkımı hukuksal yollarla arayacağım. Çünkü bu kötü niyetle yapılmış bir haber. Beni milyonların gözü önünde evli birisiyle yasak aşk yaşayan biri gibi göstermek, kişilik haklarıma saldırıdır. Bu haraketi cezasız bırakmayacağım." Olayı iki arkadaşın sohbeti olarak değerlendiren ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Yanımdaki bayan benim 10 yıllık arkadaşım. Katıldığımız partide gürültü fazla olduğu için partinin hemen önündeki kumsala sohbet etmeye gittik. Hava serindi, her centilmen erkek gibi ceketimi arkadaşıma verdim. Otele dönünce de herkes kendi odasına gitti."

GÖRÜŞMEYE DEVAM
Çok fazla kadın arkadaşı olduğunu öyleyen Karadağlı, "Ne yapayım, sadece erkek arkadaşlarımla görüşüp, bayan arkadaşlarımla sohbet etmeyeyim mi? Böyle bir olay yaşadığım için 10 yıllık arkadaşımla görüşmecek miyim? Tabii ki bundan sonra da bir-araya gelip, kahve içip, sohbet edeceğim. Burada yasak ve ahlak dışı olan hiçbir şey yok" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları