kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Aysun!..

"Güzelsen aptalsın" şartlanmasından kurtulamıyoruz. Hele de kadın yazarlarımızda bir Aysun Kayacı imajı var, anlatılmaz.. Kızın fevkalade ironik, fevkalade eleştiriler çıkışlarına "Gaf" demeye bayılıyorlar.. Bu tuzağa sevgili Şengül de (Balıksırtı) düşmüş..
Aysun konukları Hande Ataizi'ne "Gerdek sendromu yaşadın mı" demiş.. Bu soru sorulur muymuş?.
24 saat süren bir evlilik yapan kadına sorulacak bundan güzel soru var mı Şengül?. Bunu soracak zekân, bunu soracak yüreğin yoksa, ortaya televizyon programı çıkar mı?.
Avrupa, Amerikan televizyonlarında neler neler soruluyor, izliyor musunuz?.
Hamama giren terler.. O program Hande'ye reklam olsun diye yapılmıyor..
Uğur Dündar.. Bu ülkenin en önde gelen televizyoncularından.. İşte Hayat diye harika bir program yapardı, konuğunun hayatındaki önemli kişileri, ondan habersiz, sürpriz stüdyoya alarak.. Bayıla bayıla izlerdim.. Metin Oktay programını iple çektim.. Program başladı, bitti. Oya Sarı yok. Metin'in hayatına en büyük dönüm noktasını koyan, yaşamını belirleyen, karakterini ortaya çıkaran kadın.. Metin'in Galatasaray uğruna vazgeçtiği en büyük, bence tek aşkı..
Metin'in "İşte Hayat"ı Oyasız olur mu?.
Uğur'a sordum ertesi gün.. Metin "Oya adının geçmemesini şart koymuş, kabul etmek için.. "O zaman programı yapmayacaktın" dedim ve İşte Hayat'ı bir daha izlemedim.. Uğur'a rağmen..
Televizyonda her şey sorulur.. Soruya kızacak, darılacak, alınacak gelmez.
Aysun'un "Gerdek sendromu yaşadın mı" sorusu, üstelik soru da değil, Şengül.. Müthiş, ama müthiş bir ironi!.. Bu programın başından beri edilmiş lafların en güzeli bence..