kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cumhurbaşkanı Gül Kırşehir'de

Giriş Saati : 18.10.2008 10:47
Güncelleme : 18.10.2008 22:57
Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahilik Haftası kutlama törenlerine katılmak, çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Kırşehir'e geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü Kırşehir'e getiren OBA helikopteri, saat 10.42'de Ahi Stadı'na indi. Gül'ü burada, Vali Lütfullah Bilgin, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Emrullah Çuhadar ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da Kırşehir'e geldi.

GÜL, GARNİZON KOMUTANLIĞI VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kırşehir'de Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Garnizon Komutanlığını ziyareti basına kapalı gerçekleşen Cumhurbaşkanı Gül'ü belediye başkanlığına gelişinde, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül, belediye yakınlarında bekleyen ve kendisine sevgi gösterisinde bulunan Kırşehirlilerle selamlaştı ve belediye binası önünde davul ve zurnacıların yaptığı gösteriyi izledi. Davulculardan biri yanındaki Türk Bayrağını öperek, Cumhurbaşkanı Gül'e hediye etti. Yerel kıyafetli çocuklar da Cumhurbaşkanı Gül'e çiçek takdim etti. Cumhurbaşkanı Gül, Belediye Başkanı Çakır'dan ilin sorunlarına ve gerçekleştirilen projelere dair bilgi aldı.

(AA)