kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kadınların istediği tarzı gündeme getiriyorum

17.10.2008
Eşi Erdal Acar'ın maddi gücü sayesinde modacı ve Home Store'un sahibi olmakla suçlanan Emel Acar, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi: Ne mutlu bana; koluma çantamı takıp o kafeyi bu kafeyi gezmiyorum, ben üretiyorum!..
Türkiye eski güzellerinden Emel Acar, işadamı Erdal Acar ile evlendikten sonra evinin kadını olmuştu. Ama iki yıl önce moda tasarımcısı olarak iş dünyasına atılınca, acımasız eleştirilere maruz kaldı. Son olarak da Erdal Acar'ın, Home Store mağazalarını satın alıp eşine teslim ettiği haberleri ortalığı karıştırdı. Home Store'un başına geçen Emel Acar eleştirileri yanıtladı. Acar Şamdan Plus dergisinden Öykü Yazıcıoğlu'na konuştu.

EŞİM AKILLI BİRİ
* Eşimin parası ile defile yaptığım ya da eşimin Home Store'u bana hediye ettiği gibi haberlere gülüyorum. Burası bir oyuncak değil ki, paketlenip verilebilsin. Eşim tabii ki bana maddi ve manevi desteğini verecek. Bunun karşılığında da ben zaten başarıyı sağlıyorum. Eşim de bundan emin olduğu için bana yatırım yapıyor. Sonuçta kendisi çok akıllı ve büyük bir işadamı.

* Maalesef Türk milleti alkışlamayı bilmiyor. Bu şimdi de böyle, 10 sene sonra yurtdışına açılıp başarıyı sağlasam da böyle olacak. Ama önemli değil, ben eğer bir şeyleri başarıp, yukarılara geldiysem, istediğimi de sağlıyorsam insanlar arkamdan ne konuşursa konuşsun.

* Moda tasarımcılığı çocukluk hayalimdi. Ne mutlu ki gerçekleşti. Eşimin durumundan dolayı ona addetmeleri kötü ama önemli değil. Bu tıpkı sahte bir çantayı kolunuza takıp insanları kandırmak gibi. Çünkü gerçeği siz biliyorsunuzdur, kendinizi kandıramazsınız. İnsanlar inanır veya inanmaz, önemli değil. Ben nasıl emek verip çalıştığımı biliyorum, bu bana yeter. Önüm açık ve yürüyorum o nedenle de yükseliyorum.

* İnsanlara, konuşarak değil işimle cevap vermek istiyorum. Boş işlerle uğraşmaya hiç vaktim yok. Sonuçta boş gezenin boş kalfası değilim, dolu ve çalışkan bir insanım. Ayrıca çok iyi bir anne, eş ve iş kadınıyım. Sonuçta her saniyem kıymetli, bunları söyleyenler de bir şeyler yapsın ki, Türkiye bu sektörde bir numara olsun.

ZEVKLİ GİYİNİYORUM
* Çok gezen biriyim. Vizyonumun geniş olduğuna ve zevkli giyindiğime inanıyorum. Kadınların ne tarz giyinmek istediğini düşünüp, bunu gündeme getiriyorum. Home Store'a çok kaliteli, güzel ve bazen kimsede olmayan ürünler getireceğiz. Ayrıca her kesime uygun kıyafetler de getirtiyorum.

* Home Store'u şu an bir bebek gibi düşünüyoruz. Önce emekleteceğiz, sonra yürüteceğiz, ardından da sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacağız. Bunun değişimini de gün be gün insanlar görecek.

* Bazen, "Eşi çok zengin, bu yüzden iş yapıyor" diyorlar. Ne mutlu bana ki, koluma çantamı takıp o kafeyi bu kafeyi gezmiyorum, ben üretiyorum.
Haberin fotoğrafları