kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyete bu şaşırtıcı aşkla çalkalanıyor!

İçinde bulunduğumuz kriz ortamında bile sosyete dünyası her gün ayrı bir bomba dedikodu ile çalkalanıyor! Şu anda top 10'daki bir numaralı dedikodu ise Şevket-Hayırlı Sabancı çiftinin kızları Sadıka Sabancı ile şarkıcı Cenk Eren'in ilişkisi!!! Evet, yanlış okumadınız... 2002 yılında ikinci eşi Uğur Heperol'dan boşandıktan sonra adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan Sadıka Hanım, gönlünü Cenk Eren'e kaptırmış! Hoş, şimdiye kadar Cenk Eren'in de flört ettiği herhangi bir kimseyi duymamıştık! Eminim bu ilişkiye, benim kadar siz de çok şaşırmışsınızdır!!!

AŞKIN TEMELİ YAZIN BODRUM'DA ATILMIŞ
Sadıka Sabancı ile Cenk Eren'in ilişkilerinin temelleri yazın Bodrum'da atılmış. Çiftin yakın çevresinin söylediğine bu ilişki yaz aşkının çok ötesine geçmiş. Hatta 'evlilik' lafı bile ortalarda dolaşıyor! Konu ile ilgi görüştüğüm Sadıka Hanım, Eren'le ilişkisini doğruluyor ama evlilik lafını telaffuz etmekten kaçınıyor. Cenk Eren ise, "Evlilik yolunda bir konuşma veya karar yok ama ilişkimiz oraya doğru gidiyor" diyor.

İKİNCİ EVLİLİĞİ DE HAYLİ OLAYLI OLMUŞTU
Bu arada Sadıka Hanım, 13 yıllık ilk eşi Aziz Köseoğlu'ndan boşandıktan sonra o dönemlerde iş ortağı olduğu Uğur Heperol ile evlenebilmek için tüm Sabancı Ailesi'ni arkasına almıştı. Eğer Sadıka Hanım şarkıcı Cenk Eren'le de vuslata ermeye karar verirse, yine başı epey bir ağrıyacak gibi gözüküyor! Bakalım bu ilişkinin sonu nereye varacak!!!