kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
'Recep İvedik'

'Recep İvedik'in 'Sibel'i doğaçlama hazırlığında

İLKER GEZİCİ
13.10.2008
'Recep İvedik' filminde 'Sibel' karakterini canlandıran Fatma Toptaş, Emre Kınay'ın yönettiği Duru Tiyatro'da sahneye çıkacak. Genç oyuncu, ilk kez 18 Ekim'de 'Şah Mat' adlı oyun ile doğaçlama tiyatronun keyfine varacak..
Şahan Gökbakar'la başrolü paylaştığı 'Recep İvedik' filmiyle ünlenen ve şu sıralar vizyonda olan 'Avanak Kuızenler' filminde de rol alan Fatma Toptaş, 'doğaçlama tiyatro' yapacak. Genel Sanat Yönetmenliğini Emre Kınay'ın yaptığı Duru Tiyatro'nun 'Şah Mat' isimli oyununda rol almaya hazırlanan Toptaş; "Oyunculuğumu geliştirmek adına bu benim için inanılmaz bir fırsat olacak" dedi.

DRAM DA YAPARIM
Mesleğinde ilerlemeyi hedefleyen genç oyuncu, "Zaman içinde insanların kafasındaki 'Recep İvedik'teki 'Sibel' gidecek, Fatma Toptaş öne çıkacak" diyerek, şunları söyledi: "Komedi filmlerinde oynamış olmam, dram yapamayacağım anlamına gelmiyor. Beni sekiz ay önce kıllı bir adamla yan yana gördünüz, bundan iki ay önce atın üzerindeydim. Şimdi de tiyatro sahnesindeyim. Çok değişik yerlerdeydim. İçinde saflığı, güzelliği, iyiliği barındıran her şeyde olacağım kesin..." Fatma Toptaş, ilk gösterilerini 18 Ekim'de yapacaklarını belirterek, bileğinin hakkıyla seçildiğini ifade etti: "Sahneye çıkıp doğaçlama yapmak suya yazı yazmak gibi bir şey ama ben zoru severim. Kesinlikle torpil olmadan gruba katıldım."

BU TARZI SEVMEM...
Emre Kınay ise Toptaş'ın çok yetenekli olduğunu ancak 'Recep İvedik'te oynamasını tasvip etmediğini söyledi. "Ben o tarz filmlerden hoşlanmıyorum" diyen ünlü oyuncu görüşlerini şöyle ifade etti: "Bence 'Recep İvedik'e film demeyelim. Sadece uzun metraj bir 'GAG'! Sansasyon yaratmak için söylemiyorum, bunu herkes de biliyor. Benim için bu sinema değil. Gişe rekoru kırması da önemli değil. 4.5 milyon kişinin izlenmesi onun iyi film olduğunu göstermediği gibi 300 bin seyirci alan filmin de kötü olduğu anlamına gelmez. Çok satan şey iyi, az satan kötü demek değildir. Dünyanın her yerinde bu tür gişe filmleri vardır ama sinema değildir."
Haberin fotoğrafları