kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Diva hem ziyaret hem ticaret yaptı

AA
13.10.2008
Antalya'ya gelen ünlü aktrist Jaquelline Bisset, festivali fırsat bilerek şehri gezdi. Koyu Atatürk hayranı çıkan Bisset'ye bu gezide Türk sevgilisi Emin Boztepe eşlik etti..
45. Antalya Altın Portakal Film Festivali ile 4. Uluslararası Avrasya Film Festivali'nin konuğu olarak Antalya'ya gelen dünyaca ünlü aktris Jaquelline Bisset, Antalya'nın tarihi Kaleiçi semtini gezdi. Dünya sinemasında adını divalar arasına yazdıran, 1960'lı yıllardan bu yana ünlü yönetmenlerin gözde oyuncusu olmayı sürdüren Bisset, festivalin konuğu olarak dört gündür Antalya'da bulunuyor. Festivali, gala ve özel gösterimi yapılan filmleri izleyerek ve törenlere katılarak yakından takip eden Bisset'ye Antalya turunda Türk sevgilisi Emin Boztepe eşlik ediyor.

FANTASTİK BİR KENT
Boztepe ile yüzlerce yıllık tarihi evlerin ve konakların bulunduğu dar sokaklarda yürüyen, kilimcileri, otantik hediyelik takı ve eşyaların satıldığı dükkanları gezen Bisset, yaptığı açıklamada, ilk kez geldiği Antalya'nın çok güzel ve fantastik bir şehir olduğunu söyledi. Daha önce defalarca Türkiye'ye geldiğini, İstanbul'un birçok yerini Emin Boztepe ile birlikte gezdiğini dile getiren ünlü yıldız, Türkiye'nin sahip olduğu tarihi ve doğal güzelliklere hayran olduğunu da anlattı.

ANITKABİR'İ GEZMİŞ!
Jaquelline Bisset, Türkiye hayranlığının yalnızca tarihle sınırlı kalmadığını, Atatürk'ü de yakından tanıdığını ve hakkında birçok kitap okuduğunu belirtti. Güzel yıldız, geçen yıllarda İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı ile Pera Palas'taki Atatürk'ün eşyalarının sergilendiği özel odaları gezdiğini, ayrıca Boztepe ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret ettiklerini söyledi. Boztepe'nin Atatürk resimleri koleksiyonundan çok etkilendiğini söyleyen Bisset "Atatürk'e ve yaptıklarına hayranım" dedi.
Haberin fotoğrafları