kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İngiliz aktör Rupert Everett, İstanbul'da belgesel çekti

Giriş Saati : 12.10.2008 15:56
Güncelleme : 12.10.2008 23:25
Yeni Haber
BBC televizyonu için hazırlanan "Lord Byron" belgeselinde anlatıcı olarak görev yapan ünlü İngiliz aktör Rupert Everett, belgesel kapsamında bir gece kulübünde zenne ile dans ederek röportaj yaptı.

İngiliz BBC televizyonu, "Lord Byron" belgeseli için Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi'nde çekim yaptı. 26 Eylül'de Pera Müzesi'nde açılan ve sanatseverlerden büyük ilgi gören, Britanya oryantalist resminin en önemli örneklerinin yer aldığı "Doğu'nun Cazibesi" sergisi, önceki gün BBC ile birlikte ünlü İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu Rupert Everett'i de konuk etti. Lord Byron'un Osmanlı döneminde İstanbul'a gelerek Osmanlı'nın soylu aileleri ile yaptığı geziyi konu alan belgesel filminde, zennelere de yer verildi.

Avcılar Fox Club'ta yapılan zenne çekimlerinde oldukça keyifli olduğu gözlenen Everett, sahneye çıkacak zenne Alex'in kostümlerini hazırlamasına yardımcı oldu.

Ünlü Modacı Cemil İpekçi ile birlikte gece kulübüne gelen Everett, burada bayan hayranları tarafından ilgiyle karşılandı. Zennelikle ilgili Alex ile röportaj yapan Everett, kostümlerle ilgili ise Cemil İpekçi'den bilgiler aldı. Gece kulübünde gerçekleşen çekimler yaklaşık 2 saat sürdü. "Aşk Kural Tanımaz", "Bir Yaz Gecesi Rüyası" ve "Ayrılık Yalanları" gibi çok sayıda filmde rol alan ünlü oyuncu Evertt, bir haftalık İstanbul gezisini tamamladıktan sonra bugün ülkesine geri döndü.

İHA