kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

CeBIT'te Cem Yılmaz şov

MELİKE KAN /SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 08.10.2008 15:50
Güncelleme : 08.10.2008 17:50
Yeni Haber
CeBIT Bilişim Eurasia fuarını ziyaret eden ünlü komedyen Cem Yılmaz yaptığı şakalarla her zamanki gibi çevresindekileri kahkahaya boğdu.

Türk Telekom standının gözdesi olan iki metrelik robot Titan, Cem Yılmaz'a özel şarkı söyleyip dans etti. Robotu şaşkınlık ve hayretle izleyen Yılmaz,ATV muhabirinin sorduğu "Evinizde bu robottan olsun ister miydiniz?" sorusuna "Aman Allah korusun düşünemiyorum bile" şeklinde yanıt verdi.

5 ARALIK'TA DANANIN KUYRUĞU KOPACAK

A.R.O.G filminin başrol oyuncusu şovmen Cem Yılmaz, 5 Aralık'ta vizyona girecek filmi ile ilgili yorum yaptı. A.R.O.G filminin izleyici tarafından beğenileceğini savunan Yılmaz, "5 Aralık'ta dananın kuyruğu kopacak." dedi.

Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Türk Telekom standını ziyaret eden Şovmen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde fragmanları izleyici ile buluşan ve 5 Aralık'ta vizyona girecek A.R.O.G filmi ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Esprili bir şekilde, "Dananın kuyruğu 5 Aralık'ta kopacak" diyen Yılmaz, iddialı olduklarını dile getirdi. A.R.O.G filminde amaçlarının rekor kırmak olmadığını belirten Yılmaz, "Bizim filmimiz 5 Aralık'ta vizyona giriyor. Yıllar süren çalışma. Filmin kamera arkası zorlu bir çalışma oldu; ama hem filmi yapanlar teknik ekip olarak, hem de içinde yer alan oyuncular olarak çok arkadaşça geçen bir çalışma. Neşeli olduğu kadar zor, zor olduğu kadar da neşeli. Film çekmenin zorluğundan bahsedecek değilim. Onu artık herkes biliyor. Beklentim büyük değil; ama insanların beğenmesini isterim. İnsanlar güzel bir film izlesin diye ben elimden geleni yapıyorum. İnsanların izlemek isteyeceklerini düşünüyorum. Beklentim yani, her seferinde bir rekor, birini geçme, biri öbürünü geçsin, beklentim bu değil. Filmin güzel olması. Bu beklentiyi de biz kendi kendimize yaratıyoruz. Güzel olması için de uğraşıyorsunuz. Neticede güzel olduğuna inandığınız zamanda perdeye çıkarıyorsunuz. Bizim elimizde olan bir şey. Filmi güvendiğim için perdeye çıkarıyorum. İzlemeyen kaçırır. İzlemeyenin bana bir zararı olmaz. Biraz olağan dışında bir şeyler yapmaya çalışıyorum." şeklinde konuştu.

* SABAH STANDINDA "KENDİ HABERİNİ KENDİN YAP HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..."

*KABLOSUZ HIZLI İNTERNET İÇİN TARİH AÇIKLANDI: 28 KASIM HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..."

* CEBIT'E ÖZEL %30 İNDİRİM HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..."

* TÜM CEBİT HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..."

* CEBİT"TE CEM YILMAZ ŞOV- GALERİ"