kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

SABAH, CeBIT Bilişim Eurasia'da

Giriş Saati : 06.10.2008 17:26
Güncelleme : 06.10.2008 17:52
Yeni Haber
Bu yıl sekizincisi düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na, Türkiye'nin en iyi gazetesi SABAH da katılıyor.

Sabah gazetesinin bilgi okyanusuna dönüşen internet sitesi www.sabah.com.tr, yepyeni ve dinamik tasarımıyla CeBIT Bilişim Eurasia'da da okuyucularının karşısına çıkıyor.

Türkiye ve dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden ve okuyucusuna en doğru bilgiyi en kısa sürede ulaştırmayı hedef edinen sabah.com.tr, ilkeli yayın anlayışını benimseyerek Türkiye'deki Temiz İnternet akımının öncüsü olmaya devam ediyor.

TASARIM EYLÜL 2008'DE YENİLENDİ
Gün içindeki gelişmeleri, "en sıcak", "en hızlı", "en doğru", "en dürüst", "en tarafsız" şekilde sunan sabah.com.tr, okuyucularına daha kullanışlı ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Eylül 2008'de tasarımını yeniledi.

E-gazete, E-büyüteç, Sesli Haber, Podcast, Uçak Seferleri gibi servisleri Türkiye'de internet okuyucusuyla ilk defa buluşturan sitemiz, yepyeni hizmeti "Son 24 saat" bölümüyle de Türkiye'de internet haberciliğinde bir ilke daha imza attı.

"Türkiye'nin en iyi gazetesi" SABAH'ın günlük haber ve köşe yazılarının eksiksiz bir şekilde yer aldığı sabah.com.tr'nin pratik arşiv arama sistemi sayesinde, yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar yayınlanmış tüm içeriğe hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün.

İnternet dünyasında global bir marka olma iddiasında olan sabah.com.tr bu hedef çerçevesinde http://english.sabah.com.tr sitesini yayına sokarak; sabah.com.tr'de yer alan Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri İngilizce olarak takip etmek isteyen okuyuculara da hizmet veriyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 1959 yılından beri dağıttığı "Türkiye Gazetecilik Başarı ödülleri" kapsamında 2006 yılında ilk defa verilen internet dalındaki birincilik ödülüne de layık görülen sabah.com.tr, güçlü kadrosuyla ve çok değer verdiği okuyucularının istekleriyle kendisini sürekli olarak geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Deneyimli yazılım ekibiyle AR-GE çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

SON 24 SAAT
İnternet haberciliğinde bir ilk. "Son 24 saat" hizmeti ile gün içindeki tüm gelişmeleri dakika dakika takip etmeniz mümkün. Farklı ve pratik tasarımıyla "Son 24 Saat" hizmeti sayesinde, sıcak gelişmelerle ilgili tüm ayrıntılara ulaşarak gündemi fotoğraf ve videolarla görüyor, izliyor ve değerli görüşlerinizle bugünün ve dünün gündemine tanıklık edebiliyorsunuz.

SABAH Kırmızı Alarm
Gündemden anında haberdar olmak ve güvenilir finans verilerine ulaşmak SABAH Kırmızı Alarm sayesinde çok kolay! SABAH Kırmızı Alarm, Türkiye ve dünyada yaşanan tüm son dakika gelişmelerini, sabah.com.tr'de yayınlandıkları anda size ulaştırır ve sizi sesli olarak uyarır. Gündemi takip etmek için tek yapmanız gereken, bilgisayar ekranınızın sağ alt köşesine bakmak. SABAH Kırmızı Alarm, para ve sermaye piyasalarının nabzını tutmak için ideal bir programdır. Kolay kullanımı sayesinde güvenilir finans verilerine en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayan SABAH Kırmızı Alarm, başta İMKB olmak üzere tüm dünya piyasalarıyla ilgili gelişmeleri sizlere sunar.

E-gazete ve E-büyüteç
Şık ve kullanışlı tasarımıyla Türkiye'de benzersiz bir ilke imza atan E-gazete, gazeteyi sayfa sayfa okumanın keyfini internet ortamına taşıyor. Geleneksel gazete okuma alışkanlığını yeni web teknolojileriyle birleştiren E-gazete ve E-büyüteç sayesinde Sabah gazetesini ve tüm eklerini okuyabilir, arama yaparak gazete kupürlerini görebilir, sayfaların çıktısını alabilirsiniz. Gazetenizi, eklerini ve ayrıca Adana, İzmir, Antalya bölgelerine özel olarak hazırlanan yerel ekleri E-büyüteç vasıtasıyla yazıları büyüterek rahatlıkla okuyabilirsiniz.

SABAH Sesli Haber
SABAH Sesli haber, gazete haberlerini, gün içinde yaşanan gelişmelerle ilgili yayınlanan yeni haberleri ve köşe yazılarını tek bir tuşa basarak dinlemenize olanak sağlayan bir servistir. Bu alanda da bir ilki gerçekleştiren sabah.com.tr, sesli haber hizmetiyle görme engelli ziyaretçilerimize gündemi kolaylıkla takip etme özgürlüğünü kazandırdı ve bu sayede onların yoğun ilgi ve beğenisini topladı.

Sabah Podcast
Sabah Podcast Servisi; Sabah.com.tr'de yer alan tüm haberlerin ve köşe yazılarının ses dosyası olarak indirebilmenizi sağlayan bir yayın dağıtım sistemidir. Sabah Podcast Servisi sayesinde gerek gazete haberleri gerekse gün içerisindeki her türlü sıcak gelişmeyi bilgisayarınızda dinleyebilir; MP3 veya iPod'unuza kaydedip yanınızda taşıyabilirsiniz. Sabah Podcast Servisi'nden faydalanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayarınızda Podcast servisini çalıştırabileceğiniz bir program olması yeterlidir. Bu program hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için www.sabah.com.tr/servisler,podcast.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

ATV İste ve İzle Video Hizmeti
Kaliteli programları ve yüksek izlenme oranlarıyla sektörün lideri konumunda olan ATV'nin eski ve yeni tüm dizilerini ATV İste ve İzle Video Hizmeti sayesinde atv.com.tr'den izleyebilirsiniz. Sitedeki arşiv servisinden istediğiniz bölüme ulaşabilir, abonelik sisteminden faydalanarak kaçırdığınız bölümleri seyredebilirsiniz. Yayın akışını öğrenebileceğiniz, dizilerdeki sevdiğiniz karakterlere ait duvar kâğıtlarını masaüstünüze indirebileceğiniz atv.com.tr adresinden ayrıca ATV'yi canlı olarak da izleyebilirsiniz.

Dijital dergi okuma keyfi Hepoku' da
Türkiye'de bir devrim niteliği taşıyan dijital dergi yayıncılığı, hepoku.com adresinde dergi okuma keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. Değişik ilgi alanlarına hitap eden onlarca dergiyi gerçek görüntüleriyle internet ortamına taşıyarak dünyanın her yerindeki Türk okuyucuya ulaşmayı amaçlayan HEPOKU hizmeti, abonelik kapsamındaki dergilerin arşivine de erişme olanağı sunuyor. Üstelik tıpkı gerçek bir dergi okur gibi sayfaları çevirebilir, önemli gördüğünüz yerlerin altını çizebilir veya yazıların üzerine notlar alabilirsiniz.

SABAH Mobil
Sabah.com.tr'nin mobil servisi SABAH Mobil; cep telefonlarına melodi, resim, video ve oyun indirme olanağı sağlar. Mobil.sabah.com.tr adresi üzerinden hizmet sunan SABAH Mobil sayesinde ATV'de yayınlanan pek çok yerli dizinin melodilerini, videolarını ya da duvar kağıtlarını cep telefonunuza yükleyebilir, indireceğiniz birbirinden eğlenceli oyunlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Cep Sabah
Cep.sabah.com.tr, çözünürlüğü 800x600 altında olan tüm ekranlar için tasarlanmış web adresidir. Cep SABAH hizmeti, PDA kullanıcıları ve internet tarayıcısı bulunan telefonlara sahip olanlar için mükemmel bir haber kaynağıdır. İçeriği sabah.com.tr'den beslenen cep.sabah.com.tr, basit ve sade tasarımıyla veri alışverişini en aza indirerek son dakika gelişmelerini en hızlı şekilde sizlere ulaştırır.

Wap Sabah
WAP bağlantısı bulunan tüm telefonlar için hazırlanmış olan wap.sabah.com.tr ile SABAH gazetesi artık telefonunuzun bulunduğu her yerde sizinle... Basitleştirilmiş içeriği sayesinde, gündemi oluşturan haberler ve gelişmeler her zaman elinizin altında, size bir tık kadar yakın...

SABAH RSS Servisi
SABAH'ın tüm içeriğinin otomatik olarak size ulaşmasını sağlayan bir haber akışı servisidir. Güncellenen her bilgiyi anında bilgisayarınıza indirebilecek, böylece Türkiye ve dünyadaki tüm gelişmeler hakkında anında bilgi sahibi olabileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken SABAH RSS servisinin haberler listesinden ilginizi çeken bölümleri RSS okuyucu programınıza kayıt etmek!

SABAH Uçak Seferleri
Bu hizmetimiz sayesinde Atatürk, Sabiha Gökçen ve Antalya Havaalanlarına ait iç ve dış hatların tüm uçuş bilgilerine anında ulaşabilirsiniz. Havaalanı sitelerinden bire bir alınan gidiş/geliş, kalkış/varış yeri, havayolu şirketleri bilgileri 10 dakikada bir güncellenir ve, planlanan gecikme ve bekleme notları da dahil, en doğru veriler sayfaya aktarılır.

Haberin fotoğrafları