kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
ÇOCUKLAR BİR AN BİLE BIRAKMADI Antalya’da CHP il merkezinde partili hemşerileriyle bayramlaşan CHP lideri Baykal en büyük ilgiyi çocuklardan gördü. Çocuklar tarafından bir an bile yalnız bırakılmayan CHP lideri, bayram harçlığı dağıttı, bol bol fotoğraf çektirdi.

'Geliver canım'

Özgür ÖNDER SABAH
03.10.2008
Memleketi Antalya'da partili hemşerileriyle bayramlaşan Deniz Baykal, başbakan Erdoğan'a düello teklifini "Belki sen prim yaparsın. Geliver canım" sözleriyle yineledi..
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya CHP İl Başkanlığı'nda partili hemşerileriyle bayramlaştı. Baykal'ın gündeminde yine 'düello' vardı. Canlı yayında tartışma teklifine Başbakan Erdoğan'dan "Prim yaptırmam" cevabı alan Baykal, "Başbakan 'Ona prim verecek bir adım atmam' diyor. Başbakan niye bu kadar karamsar? Belki kendisi prim yapar. Çıksın. Yani başbakan diyor ki 'Deniz Baykal ile programa çıkarsam o prim yapar'. Bu kadar karamsar olma. Senin de söyleyecek lafın vardır. Neden kendine güvenip inanmıyorsun. Daha baştan havlu atmışsın. Belki sen prim yaparsın geliver canım" dedi.

DNA'LARI ORTAYA ÇIKTI
Deniz Feneri Derneği'nin AKP'nin DNA'sını ortaya koyduğunu iddia eden Baykal, "Bunun bir hayrı var. Gerçeği görüp oradan yola çıkarak önümüzdeki istikameti ona göre çizeceğiz" diye konuştu. Deniz Feneri Derneği'nin sistematik, kolektif ve siyasi amaca yönelik yolsuzluk olduğunu söyleyen Baykal, "Burada bir çeteleşme var. Çetenin adı Deniz Feneri. Kimse yapay çete üretmeye çalışmasın" dedi. Baykal, hükümeti kastederek, "Şaibelerin altında ezilen, milletin hakkını koruyamaz" diyerek hitap etti. Baykal'a AKP Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ'dan cevap geldi. Bozdağ "CHP'nin genel başkanı çıkmış dürüstlükten bahsediyor. Önce elini dilini bu pisliklerden temizle, sonra konuş" dedi.