kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kozmetiğin 'en'leri...

Tülin KERMEN
Giriş Saati : 05.09.2008 01:16
Güncelleme : 05.09.2008 20:47
İLİŞKİLİ HABERLER
Kozmetiğin 'en'leri...
Bugün en moda kozmetik ürünlerini sizlerle paylaşacağım. İşim ve ilgi alanım nedeniyle etrafımda herkes bakım ürünlerine meraklı tipler, işte son zamanlarda dikkatimizi çekenlerin listesi...
* En genç uyanmak için: By Terry Teint De Rose. 'Gece iksiri' de denebilir. Gece cilde uygulandığınız zaman, sabah doğal pembe renkte bir cilde kavuşuyorsunuz. Bir de GNS'te satılan Q10 haplarından alıyorum, valla sabah gün içinde olduğumdan çok daha şeker duruyorum!
* En kokmayan olmak için: Ayakları terleyen ve kokanlar varsa, O.P.I Feet by Powder Protection'ı şiddetle öneririm.

TAKMA KİRPİK GİBİ
* En güzel gözler için: Dior Show Blackout maskara. Kirpiklerde sürme kadar koyu ve son derece çarpıcı duruyor, takma kirpik görünümü veriyor. Bu arada uzun ve sık kirpikleriniz varsa, fırçalı maskaraları değil de plastik başlıklı olanları tercih edin, topaklanmayı önlüyor çünkü...
* Bir zamanlar bol kirpiğiniz vardı, şimdi döküldü ve azaldıysa: Mutlaka Talika'yı deneyin. Ürünü kirpik diplerine sürüyorsunuz ve kirpikleriniz eski haline geliyor!
* En ameliyat gibi: Ben şu sıralar kafayı liposuction'a taktım. Kozmetikte liposuction etkisini sunan ilk inceltici cilt bakım ürünü Dior Plasricity. Depolanmış yağları boşaltıyormuş, yeni yağların depolanmasını yavaşlatıyormuş vs...
* En can kurtaran: Hani saçın boyası gelir ama 'bir hafta daha dayansa keşke' dersiniz ya da saçın parlaklığı havuzdan, denizden dolayı gider; işte tam o zamanlar için PHYTO'nun Phytolumiere şampuan saç boyası imdada yetişiyor. Yıkandıkça akan bir ürün, süper parlatıyor, cila yapıyor, can kurtarıyor.
* En Koreli: Her türlü, su geçirmeyen dahil, göz makyajını temizleyen en süper çıkarıcı Erborian. Tam bir Kore mucizesi. Sephora'da satılıyor. Takipte olduğum bir marka bu zaten
* En elzem: Elizabeth Arden'in Egiht Hour kremi her derde deva. Sinek sokuyor sürüyorum, elim yanıyor sürüyorum. Cahterina Zeta Johns bebeğinin pişiklerine bile sürüyor, ona bile iyi geliyormuş. Her evin olmazsa olmazı!
* En akmayan göz kalemi: Armani'ninki. Ben ve arkadaşlarıma göre tabii ki.
* En güzel akan göz kalemi: Maybelline'in yeşil aplikatörlü kalemleri.
* En süper allık: Bobby Brown'un allığı.
* En şık ürünler: Too Face Pouth Benefit ürünleri. Kullanmaya kıyamayanlar da var ama ben onlardan değilim.
* En ama en süper/değişik parfüm: Jo Malone Lotus Blossom ve Water Lily. Gündüzü de gecesi de şimdiye kadar kullandığım en değişik parfüm. Koklamaya ve sürmeye doyamıyorum.

OJE DERDİNE SON!
* Arkadaşımın en memnun kaldığı nemlendirici krem: Artistry Cream Luxury. Başka krem kullanmaya ikna edemiyoruz valla.
* En etkili gözaltı morluk kremi: Cellex C'nin göz kremi. Yorgun görüntüyü siliyor, atıyor. Sürekli kullanılmalı ama bırakınca morlar geri geliyor.
* En mucizevi sıvı: İnglod Duraline; farı eyeliner, allığı da ruj yapıyor.
* Kırışık için en ama en etkili serum: Estee lauder'in Perfectionist Wrinkle Lifting Serum'u. Anında etkisini gözlerimle gördüm. Ekim 1'de piyasalarda.
* En pratik ürün: Sephora Nail Patch. Yapışkan ojeler gerçeğinden farksız, kullanımı süper kolay. Oje derdine son!
Haberin fotoğrafları