kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Şıklığıyla modaya yön veren Katie Holmes gibi kızı Suri de çocuk modasını belirliyor.

Hollywood'da çocuk modasına Suri yön veriyor!

Giriş Saati : 05.09.2008 01:02
Güncelleme : 06.09.2008 16:13
Bir Amerikan dergisinin 'Hollywood'un En İyi Giyinen Küçük Kızı' seçtiği Tom Cruise-Katie Holmes çiftinin kızı Suri, çocuk modasını yönlendiriyor. Suri'nin her kıyafetini bir başka ünlü çocuğun sırtında görmek mümkün..
Hollywood'da beş yaş altı çocuk modasını Tom Cruise-Katie Holmes çiftinin minik kızları Suri belirliyor. Geçtiğimiz günlerde bir Amerikan dergisi tarafından 'Hollywood'un En İyi Giyinen Küçük Kızı' seçilen iki yaşındaki Suri, kıyafetlerini ünlü markaların mağazalarından satın alıyor. Bunlar arasında Burberry, Roberto Cavalli, Armani ve BCBG başı çekiyor.

*SURİ'NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Onu taklit ediyorlar
Servet değerinde bir gardıroba sahip olan Suri, diğer Hollywood ünlülerinin çocukları tarafından taklit de ediliyor. Bu durumun son örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı. Katie Holmes'ün Suri için New York'taki Barneys adlı butikten satın aldığı pembe-siyah zebra desenli elbisenin aynısı, önce Ben Affleck- Jennifer Garner çiftinin minik kızları Violet'nin üzerinde görüldü. Sadece birkaç gün sonra da, Tobey Maguire ve Jennifer Meyer'ın kızları Ruby, aynı elbiseyi giyerken görüntülendi.

İlham kaynağı oldu
Hollywood'un ünlü çocuk kıyafeti tasarımcıları, Suri'nin kendi yaş grubunun stil ikonu olduğunu dile getiriyor ve ekliyor: "Suri'nin gerçekten çok farklı bir tarzı var. Zaten çok güzel bir çocuk; oyuncak bebeklere benziyor. Giyim tarzı ise onu küçük bir mankene dönüştürüyor. Annesi, ona kıyafet seçme konusunda çok başarılı. Hollywood sokakları onun gibi giyinmeye çalışan çocuklarla dolu. İtiraf etmeliyiz ki; biz de çoğunlukla ondan ilham alıyoruz."
Haberin fotoğrafları