kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gönül Yarası'na aşk tedavisi

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
İki yıl önce eşinden boşanan usta yönetmen Yavuz Turgul'la geçen yıl Amerikalı sevgilisinden ayrılan Meltem Cumbul aşk yaşıyor! İkilinin aşkı, 'Aşk Yakar' dizisinin setinde alevlenmiş!..
ARALARINDA 24 YAŞ VAR
Aman dikkat, bu 'Aşk Yakar'! 2004'te 'Gönül Yarası' filminde birlikte çalışan yönetmen Yavuz Turgul ile başrol oyuncusu Meltem Cumbul'un aşkı Yeşilçam'da herkesin dilinde. İkilinin aşkının, Turgul'un senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği, Cumbul'un ise Özcan Deniz'le başrolü paylaştığı 'Aşk Yakar' dizisinin setinde alevlendiği söyleniyor. 62 yaşındaki Turgul ile 38 yaşındaki Cumbul'un aralarındaki yaş farkına aldırmadıkları belirtiliyor.

*MELTEM CUMBUL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CUMBUL ABD'DE İKİ YIL KALDI

'Muhsin Bey' ve 'Eşkıya' gibi Türk sinemasının çok önemli filmlerine imza atan Yavuz Turgul, iki çocuğunun annesi oyuncu eşi Itır Esen'den iki yıl önce boşanmıştı. Meltem Cumbul ise mimar eşi Çağlayan Tuğal'dan ayrıldıktan sonra iki yıl Los Angeles'ta kalmış ve burada kendisinden 12 yaş küçük Amerikalı aktör Marc Senter ile aşk yaşamıştı. Sevgilisinden ayrılan güzel oyuncu, geçtiğimiz mart Türkiye'ye dönmüştü.

'AŞK YAKAR' ÖNCE KENDİLERİNİ YAKTI!
'Aşk Yakar' dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte Yavuz Turgul ile Meltem Cumbul aşkı da ortaya çıktı.
Haberin fotoğrafları