kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bizim evin halleri artık atv'den sorulacak!

MUSTAFA KIZIL / MAGAZİN
Türkiye'nin en çok yayınlanan dizisi olma özelliğini taşıyan ve dokuz yıldır herkesin sevgisini kazanan 'Bizim Evin Halleri' yarından itibaren hafta içi her gün atv ekranlarında olacak..
atv bu sene sezonun en sürpriz transferlerinden birine imza attı. Ekranların en çok sevilen dizilerinden biri olan 'Bizim Evin Halleri' yarından itibaren atv ekranlarında olacak. 'Bizim Evin Halleri'; 9 yıldır hafta içi her gün izleyicinin karşısına çıkıyor ve Türkiye'nin en uzun soluklu 'günlük' dizisi olma özelliğini taşıyor. 1700 bölümdür izleyicinin karşısına çıkan, aile sıcaklığını, yılların eskitemediği dostlukları, gönül bağlarını, bitmeyen aşkları, sıcacık ilişkileri ekranlara taşıyan 'Bizim Evin Halleri' yeni bölümlerinde birçok sürprize yer verecek.

TATLI VE LEZZETLİ DİZİ
Dizide Şadan karakterini canlandıran Nusret Çetinel, günlük bir dizide çalışmanın zorlukları olduğunu belirterek şöyle konuşuyor: "Günlük olmasından dolayı tabii ki zorlukları var. Ama biz burada 9 yılda bir aile gibi olduk. Artık hepimiz birbirimize karşı nasıl davranacağımızı biliyoruz ve son derece rahatız. Herkesin bir haftada yaptığı işi biz burada bir günde yapıyoruz. Yoruluyoruz ama aldığımız güzellikler bütün her şeyi bize unutturuyor."

KİMYAMIZ UYUŞTU
'Sakız' karakterini canlandıran Usta oyuncu Meral Niron ise şunları anlatıyor: "Bu işin bu kadar başarılı olmasının sihri bir aile bütünlüğü içinde olmak. Bu dizide, bir aile bir bütün olduk. Yani oyun mu oynuyoruz yoksa bir aileninin içindemiyiz, biz de farkına varmıyoruz. Bu olay sadece oyuncularla ilgili de değil. Bütün ekip aynı duygular içindeyiz. Zaten bu dizinin 'Ferhunde Hanımlar'dan gelen bir geleneği var. Asistanından yönetmenine herkes özenle çalışıyor. Mutfakta pişen yemeğe bütün ailenin sevgisi ve tadı katılıyor. Bu dizi bundan dolayı tatlı ve lezzetli." Dizinin bir başka başarılı oyuncusu da Pervin Ünalp... Dizide Füsun karakterini canlandıran Ünalp dizinin izleyici tarafından çok benimsendiğini buna neden olarak da izleyici ile kendi kimyalarının uyuşmasını söylüyor: "Başta bizim kimyamızın uyuşması, sonra da izleyicinin kimyasının bizimle uyuşması başarıda en önemli etkenlerden biri. Biz birbirimizi sevmeseydik, izleyici de bizi sevmezdi."

TÜRKİYE'NİN İÇİNDENİZ
Dizide 'Neva' rolündeki genç oyunculardan Zeynep Koltuk ise "Biz Türkiye'nin içinden bir aile gibiyiz. İzleyici bundan dolayı bizi seviyor" diye konuşuyor. 'Sally' rolündeki İpek Çeken de duygularını şu sözlerle ifade ediyor: "Tiyatroda bir kural vardır; doğru text, doğru reji, doğru mekan, doğru oyuncularla buluştuğunda başarılı olur. Bu dizide de bu olay geçerli."