kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bengü ile sevgilisi Akın Altan, tatil yaptıkları Terassu Otel'de gelecek yaz evlenmeyi planlıyor...

Bodrum günlüğü

Öner ÖNGÜN
Hiç beklemediği anda evlenme teklifi aldı
Hebilköy'deki Terassu Otel'de bir haftadır tatil yapan seksi popçu Bengü ile sevgilisi Akın Altan, kumruları kıskandıracak görüntüler oluşturuyor.

SEVGİLİSİNE 'EVET' DEDİ
Deniz kenarında birbirlerinden hiç ayrılmayan, birlikte yüzüp, güneşlenen iki sevgili, evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Önceki gece Akın Bey'le Terassu Otel'de akşam yemeği yerken aniden evlenme teklifi ile karşılaşan Bengü, kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra sevgilisine "Evet" yanıtı verdi.

DÜĞÜN GELECEK YAZA
Güzel popçu, "Tatil yaptığımız bu otelde belki gelecek yaz düğün yaparız" diye nikahın önümüzdeki sene yapılabileceğinin sinyallerini verdi. Bugüne dek verdiği röportajlarda 'evliliği düşünmediğini' söyleyen Bengü, bu kararından vazgeçti.

Bandanalı tasarımcı
Amerika'da yaşayan tasarımcı Emre Ertürk de Bodrum'da. Yaz aylarında Türkbükü'ndeki evine gelmeye özen gösteren Ertürk, farklı tarzı ile plajlarda dikkat çekiyor. Mavi bandanası ile yüzerken fotoğraflarının çekildiğini fark eden 'karizmatik ressam', şaşkınlık yaşadı.

Denizden çıkmıyor
Kaya Çilingiroğlu ve oğlu Kaya ile Torba'da tatil yapan Feraye Tanyolaç, kış yorgunluğunu yüzerek atıyor. Bir haftadır Bodrum'u mesken tutan Feraye Hanım, gün boyu defalarca denize girip, mavi suların tadını çıkarıyor. Kaya Bey havuzu tercih ederken, Feraye Hanım denizden vazgeçmiyor.

Tek başına tatil yapıyor
Sinan Engin, BJK'nin yoğun işleri ile uğraşırken, eşi Ayşe Hanım da yaz tatilini tek başına geçiriyor. Önceki gün Maki Beach'te güneşlenen Ayşe Engin, dostlarıyla olmaya özen gösteriyor.
Haberin fotoğrafları