kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beyaz'ın dizüstü bilgisayarla ilgili yaptığı espriler herkesi güldürdü.

Beyaz'ın 'pişik' esprisi kahkaha krizi yarattı!

Şovmen Beyazıt Öztürk, önceki gece katıldığı dizüstü bilgisayar tanıtımında, konukları gülme krizine soktu. Samsung'un yeni ürünü için Four Seasons Bosphorus'da yapılan geceyi sunan Beyaz, teknik özelliklerini öğrendiği laptop'la ilgili şunları söyledi:

Dizim kızarıyor
"Ben hemen hemen tüm dizüstü bilgisayarları denedim. Dizüstü olduğu için belli bir zamandan sonra dizlerimde pişik oluyor. Acaba Samsung'da da bu pişik ve kızarıklık oluyor mu?" Geceye ev sahipliği yapan firma yöneticisi Barış Kestep'in, "Öyle bir şey söz konusu bile olmamalı! Varsa da sizin dizlerinizde bir sorun vardır" yanıtı üzerine de Beyaz espriyi patlattı:

Ben de isterim
"Tamam, bu gece için apar topar tatilimden kalkıp geldim. İyi de para aldım ama bana 'Sana bir de dizüstü bilgisayar verecekler, lafı oraya getirmeye çalışıyorum!" Beyazıt Öztürk'ün bu talebi üzerine Samsung Electronics Pazarlama ve Ürün Müdürü Kestep, kendisine bir bilgisayar armağan ederek, ünlü şovmene jest yaptı. Gecenin davetlileri, İstanbul Gelişim Orkestrası'nın müziği eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Beyaz'ın 'pişik' esprisi kahkaha krizi yarattı!
Haberin fotoğrafları