kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sol eli hareketsiz

19.07.2008
- Beyin fonksiyonları nasıl?
- B.Ö:
Beyni son derece açık. Konuşmasında hâlâ eksiklikler var, bu biraz zaman alacak. Sol kolunda hareketler başladı. Bunlar hep rehabilitasyonla oldu. Sağ eli ile piyano çalıyor ama o mutlu değil bundan. Sağ el bir yere kadar işlev yapıyor çünkü. Neşet Ruacan, Tuna'ya 'caz arısı' lakabını takmıştı.

- Ne olduğu sonra ortaya çıktı mı?
- B.Ö:
Sonra benim şikâyet dilekçeme cevap geldi. Ama orada cevabı doktoru biliyor. Biz ne zaman kendisine bunun nedenini sorduk, o zaman bizden uzaklaşmaya başladı.

HAYATI MÜZİKTİR

- Tuna Ötenel'e durumunu nasıl anlattınız?
- B.Ö:
Bir müzisyen beyni, normal insan beyninden çok daha farklı olduğu için şu an her şeyi hatırlıyor. Tuna'nın hayatı müziktir. Dedim ki, "Bu işin çözümü neredeyse oraya gideceğiz ve senin bu parmaklarını sağlığına kavuşturacağız." Çünkü kolunda çok güzel hareketler başladı.

- Sizin sağlığınız nasıl?
- B.Ö:
İnan bana Tuluhan'cığım, ne durumdayım diye düşünmedim hiç. Tuna iyi olduğu zaman iyiyim, Tuna yediği zaman benim de iştahım açılıyor. Hastalandığı zaman ben de hasta oluyorum. Onunla iyiyim, onunla kötüyüm. Tuna hastalanmadan önce bırakmıştım ben sigarayı... Yeniden başladım.