kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Luis takımı tanıyor

F.Bahçe'nin yeni golcüsü Daniel Güiza, Aragones'in şu anda takımı tanıma sürecinde olduğunu, her oyuncuyu tek tek analiz ettiğini söyledi ..
F.Bahçe'nin İspanyol forveti Daniel Güiza, milli takımdan hocası olan sarılacivertli takımın teknik direktörü Luis Aragones ve kendisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kulübün internet sitesine konuşan golcü oyuncu, "Luis, şu an için takımı tanıyor ve oyuncuları tek tek analiz ediyor. Sanırım, daha sonra onların her biri için ayrı ayrı antrenman programları uygulayacak. Luis, disiplini ve çalışmayı çok sever. İş zamanı iş yapılmasını ister. Herkesin, tüm takımın birlikte hareket etmesini ister. Kopukluğa asla tahammül edemez. Her zaman için her oyuncudan daha enerjik ve daha dinamiktir. Ama tüm oyuncular, onun yaptırdığı antrenmanlardan keyif alır" diye konuştu.

*DANİEL GÜİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*LUİS ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BİRAZCIK ZAMAN
Takım içindeki ilk izlenimlerini de aktaran yıldız futbolcu, "Ben takıma yeni katıldım. Burada çok sıcak ve güzel bir havayla karşılandım. Ancak yine de uyum için biraz zamana ihtiyacım var" ifadesini kullandı. Bu arada Güiza'nın, Sparta Prag maçının ardından takımın otobüsünün taşlanmasıyla şoke olduğu ama diğer yabancılardan Türkiye'de bu tür olayların yaşanmadığını öğrendikten sonra rahatladığı öğrenildi.