kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

İnşallah sonsuz ol Yalın!

Yalın-Teoman el ele hep beraber tribüne! Cumartesi gecesi Kuruçeşme Arena'ya gelenlerdenseniz çoook şanslısınız. Gelemediyseniz o müthiş konseri duymak ister misiniz? Arkadaşlar hazır mısınız? Malum, yazarınız Yalın hayranı! Şarkılarını sular seller gibi ezbere biliyorum, konseri oldu mu bütün kızları artı bizim valideyi kapıp gidiyorum. Yine Kuruçeşme Arena'dayız. Bu yaz ilk Arena konserim. Boğaz'a nazır konser tadından yenmiyor.

SEN NEYMİŞSİN BE ABİ
Ooo bakıyorum Hıncalım da arka tarafta deniz kenarında koltuğuna kurulmuş, omzuna kazağını atmış keyif yapıyor. Uzun elbisemi gördü tutturdu "Bu ne! Hamile kadınlar gibi! İnsan Yalın konserine uzun elbiseyle gelir mi?" Bendeniz kendimi cin zannederim yine de hemen oltaya gelirim sayın okur. "Aaa elbisem çok güzel, ne var ki?" diye tutturuyorum, içimden de çelişkiye düşüyorum ya, çaktırmayın! Çantasından küçük makas çıkarıyor Hıncalım, "Gel, keseceğim elbiseni..." Hemen olay mahalinden tüyüyorum. Keser mi keser valla!

KOYVER GİTSİN
Ve konser başlıyor. Vaaay süper sahne! Yalın camdan asansörle çıkıyor. Takım elbisesi erkekleri çatlatıyor. Aa! Daha ikinci şarkıdan hepimiz ayaklardayız, 'Koyver gitsin bırak gururuuu." Arkadaki çıtır kızlar zincirlerini kırıp tepeme çıkıyorlar. 'Aşkta Telafi Olmaz', 'Günaydın Gittim Ben', 'Zalim', 'Aşksın Sen'... Oh oh! Bir de 'Kalamadım'da Yalın dansçılarıyla dans etmez mi! Sen neymişsin be abi! Bu arada Yalın çok şükür, konsercilerin en sevdiği işi yapıp, ara vermiyor! Konserde ara oldu mu benim tadım kaçıyor. En güzeli iki saat hiç sahneden inmemek, tansiyonu düşürmemek! Yaşasın!

TEO'YLA TANIŞTIRSANAAA

İlk sürpriz Yalın'ın güzel vokalisti Elif Ersoy'un Şebnem Ferah'ın 'Sil Baştan'ını söylemesi. Önce amaaan hani Yalın nerede? diye sitem ediyorum, sonra Elif söylüyor şaşkınlıktan küçük dilimi yutuyorum. O ne ses! Kuruçeşme Arena çığlık kıyamet! Hadi Elif albüm sırası geldiiii. İkinci sürpriz! Teoman! Adam sırf karizma! Boynuna gitarını asmış, siyahlar içinde, İtalyan ayakkabılarını çekmiş Yalın'ın yanına geliyor. İkisinde de gitarları elinde 'Gönülçelen'i söylüyorlar. Şarkı bitiyor Teo bu! "Bu konserde öne gelmek yasak mı" diyor ve seyirciyi tut tutabilirsen. Herkes öne koşuyor. Bu kez 'Uykusuz Her Gece'yi söylüyorlar. Aaa! Yanımdaki enerji topu Nilgün Belgün bile sandalyenin tepesinde! Topluca koptuk yani. Teoman Yalın yan yana cümlemizi bitirdi valla. Aramızda kalsın Teoman'ı izleyen kadınlardan beş tanesi arka arkaya kulağıma eğilip "Ayşeee beni Teoman'la tanıştırır mısın, nolur yaaa bir kerecik!" şeklinde yalvardılar. Teo'nun kadınlar üstündeki etkisini varın siz tahmin edin derim. Sonra bir de: bugüne dek izlediğim en iyi Yalın konseriydi cümlesini eklerim ve bu yazıyı burada keserim. İyi haftalar!