kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ankara'da bombalı soyguncu paniği

CHA
Yeni Haber
Ankara'nın Aydınlıkevler semtinde bir kişinin elindeki poşetle bir banka şubesine girerek, 'Elimde bomba var. Patlatacağım' demesiyle soygun paniği yaşandı. Bankadaki müşteri ve çalışanlar kaçarken, polis zanlıyı gözaltına aldı.

Ankara'da geçtiğimiz günlerde Balgat'ta yaşanan soygun olayından sonra bir olay da Aydınlıkevler semtinde meydana geldi. Bankaya gelen ve çevredeki görgü tanıkları tarafından sarhoş olabileceği belirtilen bir kişi, Aydınlıkevler Akbank şubesine girdi. İçeriye giren zanlının, "Elimde bomba var" diye bağırması üzerine, bankadaki müşteri ve vatandaşların dışarıya kaçtığı bildirildi.

Bankaya kredi borcunu yatırmak için geldiğini belirten bir görgü tanığı ise, "Bir kişi elinde bir poşetle bankaya doğru geldi. Sarhoştu galiba, sağa sola sallanıyordu. İçeriye girdi, 'elimde bomba var' diye bağırdı. Herkes dışarıya kaçıştı. 10 dakika sonra falan polis geldi" diye konuştu.

Alınan ilk bilgilerde ise bankaya giren bir kişinin soygun yapmak amacıyla bombayla banka müdürünü rehin aldığı bildirilmişti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Polis, zanlının kimliğini ve neden böyle bir eylem yaptığını araştırıyor.