kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Koruma Hakan S. ve şoförü Mustafa Adıgüzel İstinye Karakolu önünde vurulan Serkan Karakaya’nın yakınları tarafından darp edildi

Erbil'in koruması kaza yapınca terör estirdi

Mustafa KAYA
Mehmet Ali Erbil'in koruması ve şoförü, İstinye'de trafik kazasının ardından kavga etti. Erbil'in koruması Hakan S., tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu..
ABD Başkonsolosluğu'na silahlı saldırının hemen ardından, konsolosluğa yakın Bağlar mevkiinde 'silahlı çatışma' ihbarı panik yarattı. Ancak, olay yerine giden polis, Mehmet Ali Erbil'in korumasının trafik kazası sonrası tartıştığı sürücüyü bacağından vurduğunu tespit etti. Koruma Hakan S. gözaltına alınırken, yaralanan Serkan Karakaya, Mehmet Ali Erbil'in korumasına "Vur" dediğini iddia etti. İddialara göre olay şöyle gelişti: Mustafa Adıgüzel'in kullandığı BMW marka araçla seyreden Erbil ve koruması Hakan S., maddi hasarlı kazaya karıştı. Kaza sonrası büyüyen tartışmada Mehmet Ali Erbil'in koruması Hakan S., silahını çıkartarak Serkan Karakaya'yı bacağından vurdu. Mehmet T.Ş. ise darp edildi. Erbil ve koruması olay yerinden ayrılırken, polis Erbil'in koruması Hakan S. ile şoförü Mustafa Adıgüzel'i gözaltına aldı. Yaralanan Karakaya'nın ifadesinde "Mehmet Ali Erbil ve korumaları araçtan indi. Erbil korumalarına 'Vurun' diye seslendi" dediği öğrenildi.Erbil'in basın danışmanı Perin Özgeldi ise yaptığı açıklamada, Erbil'in kazaya karışan araçta olmadığını, korumalarına da "Vurun" şeklinde bir talimat vermediğini belirtti.
Haberin fotoğrafları