kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nicholson, oğlu Raymond (1992) ve kızı Lorraine (1990) ile 2007'deki Oscar töreninde.

Hollywood'u örnek alıyorlar

Sadece Türkiye'de değil dünyada da birçok 'geç baba' örneği var. Öyle ki Hollywood starları arasında 60'ından sonra yeniden baba olmayan neredeyse kalmadı.....
Jack Nicholson
22 Nisan 1937 doğumlu olan Jack Nicholson, hiç kuşkusuz yaşına rağmen Hollywood'un en karizmatik ve en seksi aktörlerinden biri. Tam 12 kez Oscar'a aday gösterilen ve üç kez Oscar'ı göğüsleyen Nicholson yıllara meydan okumasını bilenlerden. Onun lügatında 'yaşlanmak' kelimesi sanki yer almıyor. Zaten o da her geçen gün kendisini daha genç ve enerjik hissettiğini söylüyor. Amerika'da yapılan anketlerde Yaşayan En Seksi Adamlar Listesi'nde ilk 10'a giren Nicholson'ın bugüne kadar 2 bin kadınla birlikte olduğu konuşuluyor. Dört farklı kadından beş çocuğu olan aktör, evliliği ise sadece bir kere yaşadı. İlk çocuğunu 26 yaşında kucağına alan aktör 53 yaşında ve 55 yaşında yeniden babalığı tattı. "Baba olmanın yaşı yoktur," diyen Nicholson, "Vaktim olsa daha da fazla çocuk yaparım. Ama onlara şu anda yeterince ilgi gösteremem. Belki ileride olur," demeyi de ihmal etmiyor.

Mick Jagger
O efsanevi The Rolling Stones grubunun beyni ve vokalisti... Rock'n roll dünyasının asi adamı... Ama tüm bunlar onun 56 yaşında baba olmasını engellemedi. Oldukça çalkantılı bir hayatı olan Jagger, 6 Temmuz 1943'te dünyaya geldi. Özel hayatında adı skandallarla anılan Jagger'ın ilk çocuğu 1970 yılında dünyaya geldi. Ama ilk çocuğunun annesi Marsha Hunt'la hiç evlenmedi. Onun yerine kendisini jet-setin pırıltı dünyasına taşıyan Mora de Marcias ile nikâh masasına oturdu. Ve 1971 yılında ikinci çocuğu Jade dünyaya geldi. Sekiz yıl evli kaldıktan sonra Marcias'dan da boşandı. Adı, evliyken süper model Jerry Hall ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bu beraberliğinden de yine bir kızı oldu. Hall'la dünya evine girdi ve Kabala öğretisini benimsedi. Tam da hayatında sular duruluyordu ki süper model Luciana Gimenez, Jagger'ın bebeğine hamile olduğunu açıkladı. Jagger önceleri reddetse de DNA testi sonucu Lucas'ın kendi oğlu olduğu ortaya çıktı. Jagger oğluna sahip çıktı ve 22 yıllık eşiyle de yollarını ayırdı. Böylece rock'n roll'un prensi 56 yaşında yeniden baba olmuş oldu.

Michael Douglas
Michael Douglas için, kaç yaşında olursa olsun Hollywood'un en yakışıklı babalarından biri diyebiliriz. 25 Eylül 1944 doğumlu olan Douglas bugün tam 64 yaşında. İlk evliliğini 1977 yılında yapan Douglas'ın 1978 yılında oğlu Cameron dünyaya geldi. Ama eski eşi Diandra Luker, Douglas'ı kadın düşkünü olmakla ve oğluyla yeterince ilgilenmemekle suçladı ve boşanma davası açtı. Boşanmanın ardından 18 Kasım 2000'de kendisiyle aynı gün doğan Catherina Zeta Jones ile evlendi. Bu düğün tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Evlendikleri yıl çiftin Dylan Michael adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. 2003 yılında ise ikinci çocuklarını yapmaya karar verdiler ve kızları Carys Zeta doğdu. Kensisinden 25 yaş küçük eşi olan Douglas böylece kendisinden 59 yaş küçük bir de kız çocuğu sahibi oldu.
Haberin fotoğrafları