kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
AİLENİN DURUMU HERKESİN İÇİNİ SIZLATTI Akıl hastası anne, görmeyen ve yürüyemeyen bir baba ve mavi gözlü, sarı saçlı her şeyden habersiz bir çocuk... Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bahçesindeki bu manzara gören herkesin içini burktu.

Akıl hastası anne Can'ı çöpe attı

Sadi NERGİZDAL
Alanya'da herkesin gözü önünde çöpe atılan 1.5 yaşındaki çocuğu esnaf çöpten çıkardı. Ne olduğunu anlayamayan minik çocuk korumaya alındı..
Antalya'nın Alanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan anne, "İstemiyorum" diyerek dövdüğü 1.5 yaşındaki oğlunu çevredekilerin şaşkın bakışları arasında çöpe attı. 42 yaşındaki Zeynep Yazar, dün 1.5 yaşındaki oğlu Hüseyin Can'ı bir süre dövdükten sonra "Bu çocuğu istemiyorum. Öldürün bunu" diyerek esnafın şaşkın bakışları arasında çöpe attı. Bir esnaf, çocuğu çöpten çıkardıktan sonra polise haber verdi. Polis, çocuk ile gözleri görmeyen ve yürüyemeyen 59 yaşındaki baba Mustafa Yazar ile eşi Zeynep Yazar'ı Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne götürdü.

DİLENCİLİK YAPIYORLAR
Oğlunun kendisinden alınacağını öğrenen baba Mustafa Yazar, "Annesi 10 yıl önce trafik kazası geçirdi, aklı yerinde değil. Çocuğumu almayın, onsuz yaşayamam" diyerek ağladı. Yazar ailesinin dilencilik yaparak geçimini sağladığı öğrenilirken, anne çocuğun Mustafa Yazar'dan olmadığını ve istemediğini söyledi. Çantadan kimliğini çıkarması istenen kadın küfürler savurarak çantasını, kimliğini isteyen görevlilerin başına attı. Alanya Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik "Ailenin durumu ortada. Çocuğa bakamayacak durumdalar. Artık Hüseyin Can, devletin himayesinde" dedi. Hüseyin Can, masmavi gözleri ve altın sarısı saçlarıyla olanlardan habersiz oyun oynadı.