kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Önce kalbine sonra tampona sapladı

Barış SÖZAL SABAH
İstanbul'da kız arkadaşına laf attığını iddia ettiği genci kalbinden bıçaklayan Serhat Keten, getirildiği olay yerinde "Ölmediyse bitireyim işini" diye bağırdı..
İstanbul Eminönü'nde Kadıköy İskelesi dün kanlı bir cinayete tanıklık etti. İskele önünde, kendisine laf attıktan sonra kız arkadaşına küfrettiğini ileri sürdüğü Ertuğrul Yılmaz'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren Serhat Keten yakalandıktan sonra getirildiği olay yerinde "Bırakın şerefsiz ölmediyse öldüreyim" diyerek bağırdı. Keten'in bıçağı önce Yılmaz'a sonra da, kurbanın otomobilinin tamponuna saplaması dikkat çekti. İddiaya göre, Kadıköy İskelesi önünde, dün saat 06.00 sıralarında 4 arkadaşıyla birlikte gezen 27 yaşındaki Serhat Keten'e, 29 yaşındaki Ertuğrul Yılmaz 34 BEM 43 plakalı Peugeot marka otomobiliyle seyir halindeyken yavaşlayıp laf attı. Keten ve 4 arkadaşı bunun üzerine otomobili durdurdu. Yine iddiaya göre yaşanan sözlü tartışma sırasında Ertuğrul Yılmaz bu sefer Keten'in kız arkadaşına küfür etti. Çıkan kavgada Keten Yılmaz'ı zorla otomobilden indirdi ve üzerinde bulunan bıçağı Yılmaz'ın önce kalbine ardından da karnına sapladı.

ARKADAŞLARIYLA YAKALANDI
Cadde ortasında kanlar içinde yere yığılan Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Keten ise elindeki bıçağı öldürdüğü Yılmaz'ın otomobilinin tamponuna saplayıp 4 arkadaşı ile bindikleri 34 THB 09 plakalı taksi ile olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda yaptıkları araştırma sonunda Keten ve 4 arkadaşını Cankurtaran'da yakaladı. Polisler tarafından yakalanan 5 kişi daha sonra olay yerine getirildi. Laf attı diyerek Yılmaz'ı sokak ortasında öldüren Serhat Keten olay yerinde polislere, "Bırakın şerefsiz ölmediyse öldüreyim" diye bağırdı. Yapılan incelemenin ardından Yılmaz'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Haberin fotoğrafları