kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Uğurlamada büyük skandal!

Yeni Haber
Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy ve eşi Carla Bruni dün İsrail'den ayrılırken, havaalanında İsrailli bir polis memuru kendini vurarak intihar etti. Bir anda panik yaşanan Ben Gurion Havaalanından Sarkozy ve eşi koşarcasına uçağa bindirildi.

*CARLA BRUNI'NİN PANİK ANLARI...


Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eşi Carla'nın üç günlük İsrail gezisi inanılmaz bir skandala tanık oldu. Dün İsrail'in başkenti Tel Aviv'in Ben Gurion havalimanında çift ülkelerine uğurlanırken, bir polis memuru kendi silahı ile kendini vurarak intihar etti. Bir anda gerçekleşen bu olay büyük şok ve paniğe yol açtı. İsrailli korumalar Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve Başbakan Ehud Olmert'in etrafında etten duvar oluşturdular, bu arada konuk cumhurbaşkanı Sarkozy ve eşi Carla Bruni kaçırılır gibi uçağın merdivenlerinden çıkarılarak içeri alındı.

Şimon Peres ve Olmert, korumalar tarafından zırhlı araçlarına bindirildiler.

First Lady Carla panik oldu

Polisin intiharı, askeri bando marş çalarken meydana geldi. Bu sebepten hiçbir lider silahın patlama sesini duymadı. Bir anda korumaların koşarak üzerlerine gelmesi yüzünden panik yaşadılar. Sarkozy'lere doğru koşan korumalar Carla Bruni'nıin paniğe kapılmasına neden oldu. Fransız first lady hızlı davranarak, kocasının önünde hızla merdivenleri çıkıp uçağa girdi.
Haberin fotoğrafları