kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hande Yener

Klibim yasaklanmadı haber tamamen komplo

Hande Yener, önceki gün çıkan 'Hipnoz' isimli klibinin RTÜK engeline takıldığı haberlerini yalanladı. MTV Türkiye'de yayınlanacak klibiyle ilgili özel bir basın açıklaması yapan Yener, "Bu çıkan haberlerin hepsi bir komplo! Benden daha iyileri varsa ortaya çıksın. Hodri meydan!" dedi. Yener'in şunları söyledi:

ŞOK YARATTI
* Klibimle ilgili çıkan haberi gördüğümde bir yandan klibi izliyordum. O yüzden şok etkisi yarattı. Haberi yapan hakkında yasal işlem yapacağım. Bu videoda yasaklanacak bir şey yok. Bana RTÜK'ten bir haber gelmedi, onun için gerçek dışı bir haber. Eğer böyle bir haber gelseydi, hangi sahnelerse klipten çıkarılırdı.

* Çevremizde iyi insanlar da var, kötü insanlar da... Elektronik müzikte başarı sağlayınca bunlar olmaya başladı. Başıma ne geliyorsa başarıdan geliyor. Tek üzüldüğüm; gençlere kötü örnek olarak yansıtılıyor olmam. Benim de bir oğlum var. Ülkede o kadar vahşet varken, yaratıcı bir klip kimseyi etkilemez.

* Müziğim büyük kitlelere hitap ediyor. Bu yeni bir şey ve bu sebeple sektörden darbe yiyorum. Türkiye için özel bir örneğim herkes bunu yaşayamaz. Bu durum sektörü rahatsız ediyor.

* Kadir ile prodüksiyon şirketi kurduk, başkalarına kaset yapıyoruz. Benden daha iyisi varsa ortaya çıksın, m. Hodri meydan!
Haberin fotoğrafları