kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evde Çin yemekleri pişirmeyi öğrenin!

İngiltere'nin en önemli Çin Mutfağı otoritesi kabul edilen ve Fransa'dan Hindistan'a kadar dünyanın birçok yerindeki yemek okullarında eğitim veren Deh-Ta Hsiung'un yeni kitabı 'Çin Mutfağının Sırları' çıktı. Hsiung kitabında, Çin restoran yemeklerinin evde nasıl pişirilebileceğini detaylıca anlatıyor. Yazar kitapta; otantik Çin mutfağına damgasını vuran zor yakalanan tatlar, müthiş kıvamlar, kokular, renkler ve şekillerin uyumlu birleşimini yaratabilmeleri için gerekli tüm bilgileri okuyucularıyla paylaşıyor.