kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sağlıklı yaşam seminerinde buluştular!

Hotel Les Ottomans'da &club'ın düzenlediği Sağlıklı Yaşam Uzmanı Seçkin Aydın'ın seminerine İstanbul'un elitleri, tam anlamıyla akın etti.
Bavullarını toplayıp Güney'e göçme hazırlığında olan İstanbul'un elitleri bu haftayı oldukça yoğun geçirdi. Davet sahipleri, okullar kapanmadan davetlerini tamamlamak istediği için sözleşmiş gibi hemen hepsi davetlerini bu haftaya sıkıştırdı. Hal böyle olunca da İstanbul'un elitleri gündüzü ayrı, gecesi ayrı bir davetten diğerine koşturmaktan neredeyse helak olacaklardı. Bu haftanın çok konuşulan davetlerinden biri de, üyelerine çok farklı hizmetler ve ayrıcalıklar sunan 'Shop&Miles &club'ın düzenlediği etkinlikti. Kulüp; Sağlıklı Yaşam Uzmanı Seçkin Aydın'ın hazırladığı kaliteli yaşam semineri ile üyelerini Hotel Les Ottomans'da bir araya getirdi.

DİKKATLE DİNLEDİLER
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ve Seçkin Aydın'ın ev sahipliği yaptığı seminere İstanbul'un elitleri akın etti. Garanti Bankası'nın da sahibi, Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'in eşi Diana Hanım da semineri izlemeye gelen isimler arasındaydı. Aralarında Leyla Alaton Günyeli, Rezzan Benardete, Esra Üstünkaya ve Gülay Kamaz'ın da bulunduğu ünlü simalar Seçkin Aydın'ın anlattıklarını can kulağı ile dinledi. Yaklaşık bir saat süren seminer sırasında katılımcılar da sorular sorarak sağlıklı yaşam konusunda bilgi edindiler.