kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadın erkeği kovalamalı mı?

Yazıya attığım başlığı görünce içimden "Tövbe, tövbe" demek geldi. Yazının başlığındaki bu soruya "Evet" cevabını veren okuyucuya da iki çift söz koymak geldi. Gerçekleri şimdi benden öğrensinler diye de akıl kapılarını çalmak geldi. Ardından da şu doğru tespiti yapmak geldi: "Aşk, kadınlar erkeklerin peşinden koşmaya başladığından beri aynı değil!" Peki ama neden aynı değil? İlk önce şunu söylemeliyim ki, 'taş yerinde ağırdır!' Bir ilişkide ağırlığını koyamayan kadınlara erkekler 'tüy!' muamelesi çekerler. Bu muameleden sonra da ortalıktan sıvışıp 'tüy!'erler. O zaman da bu kadınları hiç yere üzerler.

KOŞTUR AMA KOŞMA!

Peki, bir kadın bir erkeğin peşinden koşarsa ne olur? Bence aynen şu dediğim şey olur: "İyi erkekler cennete, kötü kadınlar cehenneme gider!" Neden mi? Çünkü eski zamanlarda kadınların en güçlü silahı kendi bedeniyle erkeğin bedeni arasına koyduğu mesafeydi. Ama günümüzde ne yazık ki bu iki farklı beden iç içe geçti. Eskiden erkekler o bedene sahip olmak için bir 'ırgat!' gibi emek harcarken, kadınlar ise olgunlaşan bedenlerinin mahsulünü toplardı. Ama ya şimdi? Şimdisi mindisi kalmadı artık. Kadın-erkek arasındaki 'eski adet!'ler tarih olunca, kadınlar da ilişkilerle ilgili yeni bir tarih yazmaya başladılar. Ama bence yanlış yaptılar. Çünkü kadınlar tarih yazma işini erkeklere bırakmalıydı. Onların yapacağı tek şey vardı. O da şuydu: "Erkekleri eskisi gibi peşlerinden koşturup, kendileri erkeklerin peşinden koşmayacaktı!"

NE SAKINCASI VAR?
Şimdi bana diyebilirsiniz ki, "Bir kadının bir erkeğin peşinden koşmasında ne gibi bir sakınca var?" Doğrusunu söylemek gerekirse bir sakınca yok. Ama kimin için yok? Tabii ki erkekler için. Kadınlar için ise günümüz ilişkilerinin yolu dikenlerle dolu. Seks, kadınların erkeklere karşı en güçlü silahıydı eskiden. Fakat artık değil. Erkekler kadınların da seksten hoşlandıklarını anladıklarından beri kadınlar büyük silahlarını kaybettiler. Onlar da erkeklerin yaptığı hataların aynısı yapıp, 'yoldan geçeni kaldırdılar!' Bu kolay kadınlardan 'yolcu erkek!'ler ilk başlarda keyif alırken, sonrasında şöyle düşündüler: "Kadın dediğin dişli olmalı! Kendisini hemen oracıkta teslim etmemeli! Erkeği peşinden koşturmalı!"
SONUÇ: Yeni kadınlar erkekleri cinsel yönden doyurup, onların kadınlara karşı olan arzularını öldürdüler. Erkekleri düzgün kadınlardan bile soğuttular.