kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:00 Kahvaltı Haberleri
08:20 Ne Pişirelim?
08:50 Kadının Gücü
10:45 Yerli Dizi
13:20 Kadın Olmak
14:45 Yerli Dizi
16:40 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:10 Yerli Dizi
00:30 Sinema
01:50 Sessiz Gemiler (Tekrar)
 
08:50 Kadının Gücü
Kadının Gücü.
İpek Tuzcuoğlu ile 'Kadının Gücü' programına ünlü şarkıcı Berdan Mardini konuk olacak ve şarkılarıyla sabah saatlerine keyif katacak. Başarılı kadın öyküleri bölümüne ise kanseri yenen Özlem Aysoy katılacak. Pogramda ayrıca Astrolog Filiz Özkol burçlar hakkında yorumlar yapacak, Prof. Dr. Ahmet Türkçapan ise reflü hastalığı ve tedavisi hakkında önemli bilgiler verecek. atv 08.50
 
20:00 Yerli Dizi
atv'nin töre dizisi 'Sıla' nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bir bölümle yaz tatiline çıkıyor atv'nin töre dizisi 'Sıla' nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bir bölümle yaz tatiline çıkıyor.
Sıla bu akşam sezona veda ediyor. Konusu şöyle: Berzan'ın intiharı herkeste farklı duygular uyandırır. Kimi üzülür, kimi rahatlar, kimi içinse bu, ilahi adalettir. Ancak Sıla ve Boran için bu ölüm, bambaşka bir acıyı da beraberinde getirir: Haberin yarattığı karışıklıktan faydalanan Esma, Bedirhan'ı alıp kayıplara karışmıştır. Sıla ve Boran, tam oğullarına kavuşacakken büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar. Hayat, Esma ve Sıla'yı bir kez daha karşı karşıya getirecektir. İkisi de, ne pahasına olursa olsun Bedirhan'dan vazgeçmemeye kararlıdır.
SILA atv 20.00
 
22:10 Yerli Dizi
Yasemin ile Ahmet'in arası düzelir. Harun'u ele vermeyen Işık serbest bırakılır. Ama ağır işkence görmüştür.
Yakın tarihimize ışık tutan, tiryakisi olduğunuz 'Hatırla Sevgili' akıllara kazınacak son bölümüyle atv ekranlarında... İşte nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz bölümün özeti: Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider. Yasemin'den Ahmet'le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister.

IŞIK SERBEST AMA...
Harun'u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık'la, Harun yurtdışına kaçmaya karar verir. Öte yandan Ali, Tufan ve Salim hala tutukludur. Erdal Eren'i idamdan kurtarma çalışmaları sonuç vermez. Eren Mamak Askeri Cezaevi'nde alınıp idam edilir.
HATIRLA SEVGİLİ atv 22.10