kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bıçaklanan H.B.'nin durumu iyi. Kocası U.B. "Pişmanım" dedi.

Tecavüze uğradı diye eşini bıçakladı

Tolga TEKİN / SABAH
Eşini dört yerinden bıçaklayan adam, hastane önünde gazetecilere eşini altı kişinin tecavüzüne uğradığı için yaraladığını açıkladıktan sonra gözaltına alındı..
İzmir'de eşinin 6 kişi tarafından defalarca tecavüze uğradığını iddia eden U.B. (42), kendisinden 22 yaş küçük karısını 4 yerinden bıçakladı. Saldırgan koca eşini getirdiği hastane önünde gazetecilere bilgi verirken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay önceki gece Küçükyalı'da meydana geldi. Buca'nın Kaynaklar köyünde yaşayan çiftçi U.B., eşi H.B.'yi, akrabalarının evinde bıçakladı. Eşi ve yakınları tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastaneye gelen gazetecilere çarpıcı iddialarda bulunan U.B. "40 gün önce 6 kişi evime girerek eşime tecavüz etmiş. Bıçakla tehdit edip, olayı anlatması durumunda, kendisini ve 3 yaşındaki kızımızı öldüreceklerini söylemiş. Bu kişiler evde olmadığım zamanlarda defalarca eşime tecavüz etmiş. İstekleri bitmeyince eşim olayı bana anlattı. Şikayetçi olduk. Korkudan köyü terk ettik" dedi.

'TECAVÜZCÜLER CEZALANDIRILSIN'
Önceki gece eşi olayı yakınlarına anlatırken 3 yaşındaki kızının gözleri önünde de tecavüze uğradığını öğrenince cinnet geçirdiğini söyleyen U.B. "Suçu olmayan eşimi bıçakladığım için pişmanım. Ama bu vicdansızların gerekli cezayı almalarını istiyorum" diye konuştu. Bu arada şikâyet üzerine gözaltına alınan 6 kişinin delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları