kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

88'lik Çapa: Genç karım beni öldürebilir

Orhan YURTSEVER SABAH
Çapamarka'nın 88 yaşındaki eski sahibi Salih Germi Çapa, "Can güvenliğim yok" diyerek 46 yaş küçük karısına dava açtı. Olcay Çapa'nın 1 yıla kadar hapsi istendi..
Çapamarka'nın eski sahibi 88 yaşındaki Salih Germi Çapa'yı dövdüğü ve üzerine tüfek doğrulttuğu iddia edilen 46 yaş küçük bankacı eşi Olcay Çapa hakkında, 'eşe karşı kasten yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddiaya göre, Salih Germi Çapa, 25 Nisan 2008'de Arnavutköy Polis Merkezi'ne giderek özel sağlık sigortası primlerinin ödenmesi konusunda tartıştığı eşinin kendisini dövdüğünü söyledi. Olayın 17 Nisan'da meydana geldiğini belirten Çapa, eşinin bankadaki hesabından bin 750 YTL çektiğini banka müdüründen öğrenince kendisine para vermek istemediğini, bunun üzerine Olcay Çapa'nın yan odadaki ruhsatlı tüfeği alarak üzerine doğrulttuğunu iddia ederek, "Bana, 'benim emekli paramı nasıl ödemezsin' dedi. Ben de hemen namluyu çevirerek tüfeği elinden alıp, odaya bıraktım" diye konuştu. Ardından eşinin göğsüne ve testislerine vurmaya başladığını belirten Salih Germi Çapa, eşinin darbelerinden korunmak için kaçarak yatak odasına saklandığını söyledi.

'BENİMLE PARAM İÇİN EVLENDİ'
Dayak nedeniyle 5-6 gün yataktan çıkamadığını belirten Salih Germi Çapa, "Benimle sadece param için evlendiğini anladım. Eşimin yanında can güvenliğim yoktur" diye konuştu. Olcay Çapa ise evlenirken boşanma durumunda hiçbir mal talebinde bulunmayacağı yolunda anlaşma imzaladığını öne sürdü. Ancak evlendikten sonra çalıştığı bankadan ayrılması nedeniyle geleceğini garantilemek için özel sağlık sigortası yaptırdığını ifade eden Olcay Çapa, tartışmanın da bu sigorta primlerinin ödenmesi konusunda yaşandığını söyledi.
Haberin fotoğrafları