kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli annelerin anlamlı bağışı

Mehmet ÇALIŞKAN MAGAZİN
Bir reklam filminde bir araya gelen milli futbolcu anneleri, aldıkları parayı hayır kurumuna bağışladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Milli annelerin anlamlı bağışı
Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ilk maçını 7 Haziran'da Portekiz'le Cenevre'de oynayacak olan A Milli Takım'da futbolcular 20 günden bu yana ailelerinden uzak. Ay-yıldızlılar yoğun çalışma temposuyla maçlara hazırlanırken, anneleri ise reklam filmi için kamera önüne geçti. TTNet'in reklam filminde Uğur Boral, Semih Şentürk, Arda Turan, İbrahim Kaş, Mehmet Aurelio, Gökdeniz Karadeniz, Gökhan Zan, Volkan Demirel, Tolga Zengin, Emre Aşık, Kazım Kazım, Servet Çetin ve Ayhan Akman'ın anneleri oğullarını öve öve bitiremedi.

MİLLİLERİN anneleri "Kadınlar Günü" havasında gerçekleşen toplantıda, "En iyi futbolcu benim oğlum" düşüncesiyle, oğullarının yeteneklerini diğer annelere sıralıyor. Hangi futbolcunun annesinin reklamda rol alacağı konusundaki seçimin yapılış öyküsü de ilginç. Ali Taran Creative Workshop, Milli Takım kadrosundaki her futbolcunun annesine teklif götürmüş. 12 futbolcunun annesi reklamda oynamayı kabul ederken, Rüştü Rençber, Sabri Sarıoğlu, Emre Güngör, Hakan Balta, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Tümer Metin, Hamit- Halil Altıntop, Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci, Yıldıray Baştürk, Gökhan Gönül ve Mevlüt Erdinç'in anneleri, reklam filmi teklifine sıcak bakmadı.

REKLAM filminde alınan ücretler annelerin isteği üzerine açıklanmazken, toplanan paranın ismi gizli tutulan bir hayır kurumuna bağışlandığı öğrenildi. Arda ile İbrahim Kaş'ın annelerinin arasında geçen boy diyalogu ise ilgi çekiciydi:
Yüksel Turan: Ardacığım takımın beyni beyni.
Yasemin Kaş: Aaa. O boyla mı?
Yüksel Turan: Ne varmış boyunda. Sanki sizinki çok mu uzun.
Yasemin Kaş: Tabi ki uzun.
Haberin fotoğrafları