kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gözler Yıldırım'da

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım bugün merakla beklenen konulara canlı yayında açıklık getirecek. Yıldırım'ın, Frederic Kanoute transferini de müjdelemesi bekleniyor..
Sezon bitiminden bu yana geçirdiği sessiz günlerin ardından transfer döneminde gündeme oturan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, bugün FB TV'de merak edilen konulara saat 14.00'teki canlı yayında açıklık getirecek. Yıldırım'ın Zico ile devam kararını netleştireceği ve haftalardır hoca arandığı şeklindeki haberleri yalanlayacağı tahmin ediliyor. Emre transferini resmi olarak açıklayacak olan Yıldırım'ın, Kezman'ın Zenit'e gitme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Kanoute transferini de müjdelemesi bekleniyor. Kezman'ın gitmesiyle kontenjan sorununu çözecek olan Fenerbahçe'de, Kanoute ile kesin olarak anlaşıldığı ve FB TV'de de bu oyuncunun kasetlerinin hazırlanıp 'yeni transfer' olarak taraftarlara tanıtılacağı öğrenildi. Başta Ankara olmak üzere kulübe ait tesisleşme çalışmalarını da dile getirecek olan Yıldırım'ın ayrıca yalan haberler gerekçesiyle basına da yüklenmesi bekleniyor. Fakat tüm bunların dışında Yıldırım'dan yanıtı beklenen sorular var.

İŞTE BU SORULARDAN BAZILARI:
1- Zico'yla imza için neden bu kadar beklenildi? Zico'nun Brezilya'da yaptığı "Fenerbahçe niye beni bu kadar bekletiyor? Artık boşta bir hocayım. Benfica'yı çalıştırmaktan gurur duyarım" şeklindeki açıklamaları hakkında ne düşünüyor?
2- Sağlık heyetinde yaşanan problemler, sakatlanan oyuncuların geri gelmediği ortada olan bir gerçek. Heyette bir değişiklik görünüyor mu? Fenerbahçe; Carlos, Appiah, Deniz gibi isimlerden tam randıman alabilecek mi?
3- Serdar ile anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe yıllar sonra yabancı kaleci mi düşünüyor?
4- Maldonado'dan beklenen performans alındı mı? Maldonado ve Kezman'ın Fenerbahçe'deki gelecekleri nedir?