kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Transfer üçgeninde Nihat pazarlığı

DENİZ TÜRKER
Emre'nin transferiyle gündeme oturan Fenerbahçe, Nihat'ı da kadrosuna katmak istiyor. Tottenham'ın da milli oyuncuya teklif götürmesi pazarlığı kızıştırdı ..
Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katarak transferde gündemin ilk sırasına oturan Fenerbahçe, İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli oyuncumuz Nihat Kahveci'nin transferi için İngiltere'nin güçlü ekibi Tottenham Hotspur ile çekişiyor. Sarı-lacivertli takımın transfer etmek istediği Nihat'ın kulübünde kalmak istemesi transferi zora sokarken bu transferin gerçekleşmemesinin altında yatan bir diğer sıkıntı da İngiliz ekibi Tottenham'ın da yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istemesi... Transfer döneminde başarılı oyuncuya 12 milyon euro bedel biçen Villarreal ise Nihat Kahveci'yi en iyi öneriyi yapacak olan takıma vermeyi planlıyor.

ADRİANO ISRARI DA SÜRÜYOR...

F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu resmen; Kanoute'yi de büyük ölçüde bitirmesine rağmen Başkan Yıldırım'ın ikinci forvet arayışı sürüyor. Kulübe yakın kaynakların Brezilyalı santrfor Adriano iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Öne sürülen iddialara göre Fenerbahçe, Kanoute ile anlaşılmasına rağmen uygun şartlar oluşursa Adriano'yu da Fenerbahçeli yapacak.