kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beni avukatımın yanında tokatladı

Tuğba Özerk eşi Erhan Kanioğlundan boşanma nedenini açıkladı: Evlendiğimiz günden beri sorunlar yaşıyorduk. Eşim bana avukatımın yanında tokat attı..
'Lo Lo' şarkısıyla şöhreti yakalayan şarkıcı Tuğba Özerk'in, iki yıldır evli olduğu Kıbrıslı işadamı Erhan Kanioğulları'ndan boşanmak istemiyle dava açması gündeme bomba gibi düşmüş; Özerk'in ani boşanma kararının nedeni merak konusu olmuştu. Genç şarkıcı, önceki gün bir televizyon kanalına yaptığı açıklamayla, boşanma kararının sebeplerini anlattı.

OFİSTE ÜZERİME SICAK ÇAY DÖKTÜ
Avukatı Şenol Çilek'in ofisinde eşiyle bir araya geldiğini anlatan Özerk, ayrılmak istemeyen eşi Erhan Kanioğulları'nın şiddete başvurduğunu açıkladı. Özerk şöyle konuştu, "Kendisi ile avukatımın ofisinde bir araya geldik. Boşanmak istediğimi söyleyince, boynuma ve göğsüme doğru elindeki sıcak çay bardağını fırlattı, tokat attı" dedi. Bu olaya avukatı Şenol Çilek'in de şahit olduğunu söyleyen Özerk dava dilekçesinde yer alan 'bir yılda üç kere dövüldüğü', 'uçakta sözlü hakarete uğradığı' gibi iddiaları da doğruladı ve Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na Kanioğlulları hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, soruşturmanın devam ettiğini söyledi.
Haberin fotoğrafları