kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Önümüzdeki sezon bomba gibi sahnedeyim

Özgü Namal 'Bildiğin Gibi Değil' programında gelecek yıl tiyatroda rol alacağını söyledi: "Altan Gördüm'le birlikte bir oyunda oynayacağım..."..
Şirin Sever ve Ali Saydam'ın SKY Türk'te sunduğu 'Bildiğin Gibi Değil' programına katılan Özgü Namal, yeni sezonda tiyatroya da yeşil ışık yaktığını açıkladı. İşte Özgü Namal'ın programda yaptığı ilginç açıklamalar:

* Yeni Axess reklamlarında artık benim oyunculuğum üzerinden gidilecek. Reklamlarda bütün tipleri benim canlandırdığım bir senaryo çalışması yapılacak. Bu da hem oyunculuğumu göstermem için fırsat yaratıyor, hem de onların işini kolaylaştırıyor. Yeni reklamlar çok ama çok komik!

MERYEM ROLÜ ÖNEMLİ!


* 'Mutluluk' filminde oynadığım Meryem karakteri hayatımdaki en önemli rollerden biriydi. Çünkü öyle kolay kolay gelecek bir rol değildi. Doğru zamanda, doğru insanlarla, doğru bir yerde gelmiş bir işti. Belki bir daha, ancak beş yıl sonra böyle bir rol oynayabilirim...

* Sadece bir yıldır hayatımda tiyatro yok! Önümüzdeki sezon bomba gibi sahnedeyim. Şöyle bir ipucu vereyim, Altan Gördüm'le sahneye çıkacağım...