kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Genç sevgilimi hak ediyorum!

'Sex and The City: The Movie'nin 51 yaşındaki yıldızı Kim Cattrall, gerçek aşkı İtalyan şef Alan Wyse'de bulduğunu söyledi ve ekledi: Tam birbirimize göreyiz!..
Ekranlarda fırtınalar estirdikten sonra beyazperdeye de damgasını vurmaya hazırlanan 'Sex and The City: The Movie'nin yıldızlarından Kim Cattrall, In Touch dergisine aşk hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

DİZİYİ İZLEMİYORDU
51 yaşındaki ünlü aktris kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi İtalyan şef Alan Wyse ile tanıştığında bir ilişki yaşamayı düşünmediğini söyledi. Wyse'nin kendisine olan ilgisiyle zamanla aklının çelindiğini belirten Cattrall, "Yaş farkı aramızda hiçbir zaman sorun olmadı. Biz birbirimize çok uyumlu ve mutlu bir çiftiz. 4 yıldır harika bir ilişki yaşıyoruz" diye konuştu. İşte Catrall'dan genç sevgilisiyle ilgili samimi itiraflar:

* Alan çok dürüst, seksi, tutkulu, bağımsız bir adam.

* Tanıştığımız zaman onunla bir ilişki yaşayacağımı hiç düşünmemiştim, o sürekli beni arayarak, e-mailler atarak ve küçük notlar bırakarak aklımı çeldi. Devamlı beni düşünmesi beni çok etkilemişti.

* Benim için ilk mutfağa girdiğinde, mutfağımı nasıl dağıttığı size anlatamam. Ama öyle lezzetli şeyler pişirmişti ki ona hiç kızamadım.

* Pasta ve tatlı konusunda harikalar yaratıyor. Ama özellikle makarnaları muhteşem. İlişkimiz başladığından bu yana kilo aldığımı itiraf etmeliyim.

* Makarnalarını kendisi yapıyor, sanırım bir İtalyan'la birlikte olmanın en güzel yanlarından birisi de bu.

* İlk tanıştığımızda Alan 'Sex and The City'i hiç izlemediğini söyledi. Başta buna inanmadıysam da, bana "Sen önemli bir rolde misin?" diye sorunca, dürüst davrandığını anladım.

* Sevgilim, dizi ve filmde erkeklerle olan yakın sahnelerimin hiçbirisi kıskanmıyor.
Haberin fotoğrafları