kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Manas Uçar

5 kişilik Türk aile evde ölü bulundu

DIŞ HABERLER
ABD'de 5 kişilik bir Türk aile evde ölü bulundu. 4 ceset tanınmaz halde. Babanın aileyi katledip sonra da intihar etmiş olabileceği düşünülüyor..
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 5 kişilik bir Türk aile, evlerinde ölü bulundu. 2-3 hafta önce yaşandığı tahmin edilen olayda, baba hariç evin ikiz kızları ile anne ve anneannenin cesedinin tanınmaz hale geldiği, otopsi sonuçlarının henüz kesinleşmediği ve olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunun netlik kazanmadığı açıklandı. San Clemente bölgesi şerifi Erin Guidice, Manas Uçar (58), eşi Margrit (49), ikiz kızları Grace ve Margo (21) ile anneanne Fransuhi Keşişoğlu'nun (72) cesetlerinin, akrabalarının evin camını kırarak içeri girmeleri sonucu bulunduğunu söyledi.

ZORLAMA İZİ YOK
Yerel bir kanala konuşan komşular ise, Syracuse Üniversitesi'nde bir dönem bölümünde profesör olarak da görev yapan mühendis Manas Uçar'ın oldukça katı bir baba olduğunu öne sürdü. Kapıda zorlama izi olmaması ve sadece babanın cesedinin bozulmamış olması ise, "Baba aile fertlerini öldürüp, sonra da intihar mı etti" sorusunu akıllara getirdi. Uçar ailesinin 1970'li yıllarda Türkiye'den göç ettikleri belirtildi.
Haberin fotoğrafları