kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başbakanlık ve bakanlıklarda atamalar

Yeni Haber
Başbakanlık, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı Milli Eğitim, Ulaştırma, Sanayi ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Çevre ve Orman Bakanlıklarına yapılan atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Ayrıca Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 62 kaymakam adayının görev yerleri belirlendi

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Başbakanlık Müşavirliklerine Birol Dok, Sadettin Kılıç, Meltem Taylan atandı.

Gümrük Müsteşarlığı Teftiş Kurulu Başkanı Erdener Demirağ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, Türkiye İstatistik Kurumu Sanayi ve İş İstatistikleri Daire Başkanlığı'na, Türkiye İstatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürü Bünyamin Emirosman getirildi.

MillEğitim Bakanlığı'nda Muğla MillEğitim Müdürlüğü'ne, Bilecik MillEğitim Müdürü Ali Said Çalışkan, Ulaştırma Bakanlığı'nda Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Mehmet Acar Doğan atandı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda, Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Orhan Eroğlu; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Osman Zühtü Göksel, Çevre ve Orman Bakanlığı'nda, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'na Ahmet Çivi getirildi.

Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın atamalar kararnamesi ile 92. Dönem Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 62 kaymakam adayının görev yerleri de belirlendi.

(ANKA)