kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cep2cep Demet!

Oyunculuğundan o kadar etkilendim ki filmden çıkar çıkmaz lülülü Demet Akbağ'ı aradım. Ailesiyle Çeşme'deydi. Tebriklerden bir demet sunduktan sonra kendisine telefonda 'O... Çocukları' ile ilgili birkaç soru sordum. Buyrun!

* Mehtap rolünde sizi tavlayan neydi?
Senaryoyu okuyunca çok beğendim. Mehtap benim yaş grubumdaki kadın oyuncuların iştahla kabul edeceği bir rol ve tabii sinemada bu tarz bir rolde oynamamıştım.

* Kendinizi beyazperdede izlerken aklınızdan neler geçiyor?
Çekim anına geri dönüyorum. O an yaptığımla perdeye yansıyan arasındaki ortak noktaları bulmaya çalışıyor, kısa süreli gel-gitler yaşıyorum

* Ben size bu filmde bayıldım, ya siz kendinizi nasıl buldunuz?
İzleyici olarak beğendim, Demet olarak beğenmedim. Çünkü bu role ben hazırlandığım için en iyi nasıl olması gerektiğini ben bilirim ve daima kendimi çok eleştiririm. Bu konuda kendimle barışık değilim denebilir.

* Peki sizce bu filmi neden izlemeliyiz?
Farklı bir hikaye, o döneme hiç bu gözle bakılmamıştı, senaryo ve kadro çok iyi. Filmden çıkınca ağzınızda buruk bir tat kalacak, bu film izleyeni çarpacak.

* Filmde Mehtap'ın elinden sigara düşmüyor çekimler boyunca kaç paket sigara içtiniz?
Çok içtik! Ama ben Mehtap kadar sigara tiryakisi değilim.

* Bugün başlayan sigara yasağına ne diyeceksiniz?
Benimkisi keyif tellendirmesi ve bu yasaktan çok memnunum. Çünkü sigaranın toplu ve çocuklu yerlerde içilmesine karşıyım.