kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Keanu Reeves'in 'Matrix' filminde giydiği siyah pardösü ve mızrağı da sergilenecek eserler arasında...

Hollywood filmleri Ümraniye'de canlanıyor

'Matrix', 'Baba' ve 'Testere' gibi Hollywood filmlerinde kullanılan kostümler ve eşyalardan oluşan 'Hollywood Sergisi' yarından itibaren Meydan Alışveriş Merkezi'nde sergilenmeye başlıyor '..
Ümraniye'de bulunan Meydan Alışveriş Merkezi'nde, yarından itibaren Hollywood sinemasının büyülü dünyasını görebilirsiniz. Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Özgür Çift'in hazırladığı, Hollywood filmlerinin aksesuvarlarından oluşan 66 parçalık bir sergi bu. Koleksiyonda ünlü kostümler var. Brad Pitt'in 'Dövüş Kulübü' filminde giydiği yeşil kürk mont ve kırmızı deri ceket, Keanu Reeves'in 'Matrix' filminde giydiği siyah pardösü, 'Testere' filminde kullanılan kayıt cihazı ve testere, 'Sil Baştan' filminde Jim Carrey'nin giydiği pijama ile Kate Winslet'ın giydiği turuncu üst koleksiyonda bulunan kostümlerden birkaçı.

SERGİ, BEŞ İLİ GEZECEK!
Hobi olarak başladığı bu uğraşısının sergiye dönüşmesinden çok mutlu olduğunu belirten Özgür Çift, "Bu parçalar için özel bir sertifika gerekiyor. Bunların hepsi stüdyo arşivlerinde belirli seri numaralarıyla kayıtlı" diyor. 'Hollywood Sergisi', 1 Haziran'a kadar İstanbul'da olacak, daha sonra da şehir şehir gezecek. * 5-11 Haziran/ Gaziantep M1 Merkez Alışveriş Merkezi * 13-22 Haziran/ Adana M1 Merkez Alışveriş Merkezi * 5 Haziran-1 Temmuz/ Konya M1 Merkez Alışveriş Merkezi * 3-13 Temmuz/ Ankara Antares Alışveriş Merkezi * 16-20 Temmuz/ Kartal M1 Merkez Alışveriş Merkezi... Bilgi için: 0216 526 01 01
Haberin fotoğrafları