kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sevişme sahnesi filmin geneli içinde göze batmasın diye şimdiden altyapıyı hazırladığını belirten Beyaz, "Sevenlerim tarafından yanlış algılanmak istemiyorum" dedi.

Sevişecek ama hardcore sahne yok

BAŞAK ÇOKAN
Yeni filmdeki sevişme sahnesinin 'ailenin çocuğu' imajına zarar vermesinden endişelenen Beyaz, canlı yayında halka sordu: Sevişme sahnesi olan filmde oynasam ne dersiniz?..
TÜRK HALKIYLA DERTLEŞTİ!
Ünlü şovmen Beyaz, 'lekelenmekten' korkuyor! Temmuz ayında çekimlerine başlayacağı yeni filmindeki sevişme sahneleri yüzünden zor günler geçirdiğini belirten Beyaz, cuma gecesi yayınlanan 'Beyaz Show'da Türk halkıyla dertleşti. "Yeni filmimin içinde sevişme sahneleri var! Ama bana evde 'Nasıl oynayacağım' diye karabasanlar geliyor" diyen Beyaz espriyle karışık şunları söyledi:

HARDCORE SAHNELER YOK!
"Hadi birikimlerimden(!) yararlanıp oynadım diyelim ama benim, halkın gözünde 'bizim ailenin çocuğu' imajım var. Aslında filmde hardcore sahneler yok! Ama yine de Türk halkıyla dertleşmek istiyorum. Üstü kapalı bir sevişme, öpüşme sahnesinde oynasam ne dersiniz? Bir şey olur mu?" Bu soru üzerine stüdyodaki izleyicilerin çoğu 'oynama' diye bağırdı.