kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Öğrenciler Anlatıyor

Elif Karaatlı YORGANIN ALTINDA AĞLARDIK
Okula geldiklerinde ilk günlerinin ağlayarak geçtiğini anlatan öğrencilerden Elif Karaatlı beşinci sınıf öğrencisi ve Kırklareli'nden gelmiş: "Sınıf öğretmenim annemi ikna ederek, benim gelmemi sağladı. İlk yıl geceleri yorganları başımıza çekip, altında ağlıyorduk. Ama kısa süre içinde burayı çok sevdik, bizim evimiz oldu. "

Ayça Altıner ve Damla Fidan ABD'DE BİR YIL OKUDULAR
Ayça Altıner ve Damla Fidan 11. sınıf öğrencileri ve geçen yılı AFS öğrencisiolarak ABD'de geçerdiler. İki genç kız da "Burada olmasaydık, sıradan bir liseye giderdik. ABD'ye gitmenin rüyasını bile kuramazdık ama burada başardık. En iyi eğitimi alıyoruz," diyor.

Samet Balar SAMET'İN FAVORİSİ CHA CHA
Samet Balar okula bu yıl gelen öğrencilerden. Karaman'dan gelmiş. Okulu annesi duymuş ve Samet'i sınava sokmuş: "Ben hiç gelmek istemiyordum. Ama annem bir yerden broşürü bulup okumuş, beni yollamaya karar verdi. Gitmeyeceğim diye ağladım ama dinlemedi. Çok kızdım. Ben İstanbul'a gelmekten çok korkuyordum. İnsanın bu şehirde başına her şey gelebilir diye düşünüyordum. Ama şimdi kızdığım annem için 'İyi ki beni dinlememiş,' diyorum. Latin dansına başladım, iyi dans ediyorum. Cha cha favorim. "
Haberin fotoğrafları