kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAHMUT ÖVÜR

Karsspor 2'nci ligde

Türkiye, 1. futbol liginde son haftaya kimin şampiyon olacağı heyecanıyla giriyor. Galatasaray'ın şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılmasına rağmen sürprize de hazır olmak gerekiyor. Ama Türkiye'de sadece birinci ligde değil, 2'nci ve 3'üncü liglerde de sürprize yer bırakmayan büyük heyecanlar yaşanıyor. Bunun nedeni de birçok takımın bir üst lige çıkmayı garantilemesi...
Kuşkusuz her ilde ve her takımda bir üst lige çıkmak taraftarlarda müthiş bir heyecan yaratıyor ama tarihinde ilk kez ikinci lige çıkma şansını yakalayan Karsspor'un yarattığı heyecan gerçekten görülmeye değer.
TFF 3. lig 1'inci Grup'ta oynayan Karsspor, bu yıl ciddi bir başarı göstererek grubun üçüncü sırasında yer aldı. Böylece TFF 2. Lig'e çıkmayı garantiledi. Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun kişisel desteğiyle yakalanan bu başarı Kars'ta ve büyük kentlerde yaşayan Karslılarda büyük sevinç yarattı. Bu hafta yapılacak son maçla Karsspor'un makus talihi değişiyor ve Karsspor'un tarihinde yeni bir dönem başlıyor.
Kars Belediye Başkanı Alibeyoğlu ulaşılan bu başarıyı şöyle anlatıyor:
"Bu noktaya gelmek için büyük çaba sarf ettik. Bu Kars için büyük bir zaferdir. Herkesin desteğini bekliyoruz. Bu zaferi Yavuz Bingöl'ün Karsspor yararına vereceği konserle kutlayacağız."
Bir Karslı olarak Karsspor'u gönülden tebrik ediyorum.