kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Holigan 3 dil bilen Kıbrıslı işadamı...

Müslim SARIYAR - SABAH
G.Saray mağlubiyeti sonrası Fenerli Kezman'a saldıran şahsın, Kıbrıs'ta spor mağazaları bulunan ve üç dil bilen bir işadamı olduğu öne sürüldü..
İLİŞKİLİ HABERLER
Holigan 3 dil bilen Kıbrıslı işadamı...
Şampiyonluk mücadelesinin kırılma maçında Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 1-0 mağlup olmasının ardından Samandıra tesislerinde Sırp futbolcu Kezman'a saldıran fanatik taraftarın Kıbrıs'ta spor mağazaları olan işadamı Ü.G. olduğu ortaya çıktı. Saldırı olayının ardından Fenerbahçe taraftarları www.antu.com'da Kezman'a saldıran kişiyi tanıyanların kimliğini açıklamasını istedi. Ve bir taraftar Kezman'ın boğazına yapışan kişinin Kıbrıs'ta spor mağazaları bulunan işadamı Ü.G. olduğunu öne sürdü. Üç dil bilen ve İngiltere'de eğitimini tamamlayan üniversiteli Ü.G.'nin olay akşamı alkollü olduğu ve bu nedenle de yaşananları hatırlamadığı belirtildi.

ANNESİ OĞLUNU SAVUNDU
Ü.G.'nin Kıbrıs'ta yaşayan ve ismini vermeyen annesi ise televizyondan seyrettiği olaylara oğlunun karıştığını doğruladı ve oğlunu şöyle savundu: "Oğlumun aşırı fanatik olduğu doğru ama kötü niyetli cahil bir insan değil. Bu kadar büyütülecek bir olay mı? Hayatta kimseye laf söylemez. Ne kavga etmiştir ne birini kırmıştır. Türkiye'de ne olaylar olur, haber yapacağınız çok şey var. Yani bu çocuğun elinde bir şey mi vardı? Vurdu mu?" Olaylara karıştığı öne sürülen iş adamının ofisini arayan ancak "Burada değil yanıtını" alan SABAH muhabiri, telefon numarasını bırakmasına rağmen Ü.G. ile konuşma fırsatı bulamadı.