kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen, kitabının tanıtımında çocuklara birkaç masal da okudu.

Gülben çocukların yeni 'Adile Teyze'si olacak

Özlem AVCI
Gülben Ergen, 4 yaş üstü çocuklar için yazdığı 'Gülben'den Masallar' adlı kitabın tanıtımını yaptı. Ünlü şarkıcı, anlattığı masallarla yeni neslin 'Adile Teyze'si olmak istediğini söyledi..
Gülben Ergen, pedagoglarla birlikte 4 yaş üstü çocuklar için hazırladığı ilk kitabı 'Gülben'den Masallar'ın tanıtımını, önceki gün Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yaptı. Amacının Adile Naşit ve Barış Manço gibi, çocukların kalplerinde taht kurmak olduğunu belirten ünlü şarkıcı, ekledi:

7 masaldan oluşuyor
"Son yıllarda çocuklar, vurdulukırdılı çizgi filmler izleyerek şiddeti öğreniyor. Benim içinde bulunduğum tüm sosyal sorumluluk projelerinde söylediğim bir söz var; şöhret böyle zamanlarda daha yararlı hale geliyor. Kitabımız her annenin sesinden çocuğuna doğru mesajlar yollayan 7 masaldan oluşuyor. Bu masal kitabı, kariyerimin en anlamlı ürünüdür. Dilerim yazdığım masallarla çocuklarımız güzel düşler kurar ve iyi insan olmayı masalların sihirli dünyasından öğrenirler. Benim çocukluk kahramanım 'Heidi'ydi. Her çocuğun bir kahramanı olmalı."

CD'si de çıkacak
Kitaptan elde edeceği geliri Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışlayacağını belirten Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kitabımı ileride bir CD haline de getirecek ve kitaptaki masalları kendi sesimle seslendireceğim. Televizyondan da bir çocuk programı yapmam yönünde teklifler var. Teklifleri değerlendiriyorum. Çocuklarla ilgili tüm projelerde seve seve yer alırım."
Haberin fotoğrafları