kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Paris, yeniden Türkiye'ye geliyor!

Rahşan GÜLŞAN
10 parmağında 10 marifet Paris Hilton, oyunculuk kariyerine bir halka daha eklediği yeni filmi 'Seksi ve Çılgın' ile yarın Türkiye'de gösterime giriyor. Hilton filmde güzelliğe önem vermeyen bir kızı canlandırıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Paris, yeniden Türkiye'ye geliyor!
Geçtiğimiz mart ayında ülkemize gelen Paris Hilton, magazin dünyamızı altüst etmişti. Hilton bu kez, yarın vizyona girecek yeni filmiyle ülkemize geliyor. Moda ikonu ve ünlü insan kategorisinde hayatını sürdüren ve bundan para kazanan Hilton, kendisine gerçek bir kariyer yaratmak için canla başla çalışıyor. Önce şansını müzikte deneyen sarışın bomba, şimdilerde de iyice sinemaya sarılmış durumda...

Filmografisi uzun
'O.C.'den 'Veronica Mars'a kadar birçok dizide tek bölüm için rollerde boy gösteren Hilton, özellikle 'Mumya Evi' isimli korku filminde dikkat çekmişti. Hayli uzun bir filmografisi olan Hilton, ne yazık ki, henüz eleştirmenlerin gözüne girmeyi başaracak bir performans çıkaramadı. Ancak filmleri hiç de fena iş yapmadı. Özellikle 17-25 yaş arası gençliğin ilgi gösterdiği filmlerle yoluna devam eden Hilton, şimdilerde de yapımı devam eden 'Repo! The Genetic Opera' filminde rol alıyor. Yarın gösterime girecek olan 'Seksi ve Çılgın' filmi de özellikle genç sinema kitlesinin hoşuna gidecek gibi görünüyor. Filmde Paris Hilton'un temsil ettiği güzellik anlayışı esprili bir dille anlatılıyor.

Kendisinin tam tersi
Paris Hilton'un canlandırdığı karakter, Hilton'un günlük hayattaki kişiliğinin tam tersi özelliklere sahip gibi görünüyor. Güzelliğe önem vermeyen, çirkin arkadaşını baş tacı yapan ve o evlenmeden kendisi evlenmemeye karar vermiş bir genç kızı canlandıran Hilton, 'Güzellik insanın içindedir' anlayışının altını çiziyor.
Haberin fotoğrafları